- healer og skaber balance

1:1 Ler meditation

Lær at være stille og lytte til dig selv
Ler meditation er en nænsom genvej til at komme af med din frygt, angst, stress, få jordforbindelse og lære at lytte til dig selv.

Leret er et redskab til at nedbryde din forsvarsmure. Det gør, at du får lettere ved at komme ind bag ved og mærke og møde det du gemmer her. Jeg tilbyder dig et rum, til at fordybe dig i dig selv.

Leret giver en fantastisk dejlig ro og balance i dig. Det handler om at giver slip på kontrollen. Det sker helt af sig selv under arbejdet med leret. Jeg støtter og  guider dig hele vejen.

Med Ler meditation kan jeg lære dig en teknik til at være stille og slappe af. Du får et redskab i hænderne, som med tiden kan åbne dig op og lære at lytte til dig selv.

Jord-elementet giver os ro og jordforbindelse
Når du arbejder med leret uden at have et decideret formål med det, kommer du ind i en meditativ tilstand. Efter legen med leret er du helt afslappet. Al uro og stress forsvinder. Derfor er det også et rigtig godt middel til at komme helt ned på jorden igen. Hvis du lider af eller har tendens til stress er dette et fantastisk middel til lande igen her nede på jorden.

1:1 Ler meditation

 • 1 time med Ler meditation og samtale 550 kr.
 • 3 mødegange af 1 times varighed pr. gang. Ler meditation og samtale 950 kr.
 • Bemærk den 15. januar 2015 forsvinder produktet i dens nyværende form fra FUNE. Du kan bestille produktet inden den 15. januar, og få en af de tider, som jeg har tilbage i januar eller februar

Jeg har åben alle hverdage fra 11 – 18. Adressen er Aldershvilevej 25 i Nyborg.
Til orientering har vi har to små hunde.

Ring og bestil en tid på 26 25 88 18 eller send mig en mail på kb@fune.dk
Betaling sker inden mødet til bank konto 4015838758 reg. nr. 0400 i Lån og Spar Bank.

Reference
Kære Karina
Tusind tak for et meget dejligt kursus i Odense. Jeg har længe drømt om at meditere med ler og jeg blev ikke skuffet. Ligeså snart at jeg fik den fugtige klump ler i hånden, mærkede jeg en stærk energi. Jeg blev faktisk helt overrasket over styrken og kraften af energierne. Hver dag lever jeg med smerter og det var meget helende, at mærke leret suge smerter ud af kroppen. Det er helt sikkert noget, som jeg skal prøve igen! Jeg blev også fascineret af din store viden om farvernes indvirkning på vores mentale velbefindende. Det er en anden ting, som jeg vil dykke ned i på sigt.
I kærligt nærvær, Karen Svendsen, clairvoyant og healer
Har lige deltaget i ler meditation på Yogaskolen.
Da vi for alvor kom i gang med selve ler-meditationen og havde fået sluppet tankerne, så havde jeg det som om jeg var ved at falde i søvn.
Det er umuligt at sige, hvordan meditationen virker imens man stadigvæk sidder i lokalet.
Det var først da jeg forlod lokalet, at jeg kunne mærke, at det ikke var træthed, men en ny og afslappet energi jeg havde med mig.
Jeg skulle ud i min hverdag igen og mit sædvanlige miljø for at kunne mærke forskellen i energien.
Nu er jeg spændt på, hvor længe det holder 🙂
Anna

Det oplevede jeg med nogle kunder i sommers (taget fra Facebook)

 • På anden dagen, hvor en 86 årig kvinde kom til Ler-meditation spurgte jeg hende, om hun havde mærket noget, tænkt over noget siden i går – ja om hun egentlig havde fået noget ud af det. Og et rungende “ja” kom fra hende, “selvfølgelig”.
  Det var rigtig dejligt afslappende og hun kunne for første gang i sit liv stå op i morges og tænke at alt, hvad hun laver ikke behøver at fører til noget. Det er ok at være til uden at producere noget, og det er ok at slappe af og nyde dagen. Jeg fik helt tåre i øjnene, for hendes lettelse og lykke lyste så meget fra hende.”
 • Efter kun 3 gange med Ler-meditation oplevede jeg igen en deltagers forvandling og så helt uden, at vedkommende havde lagt mærke til det.
  Første gang vedkommende deltog, var der fuld fart frem ad, og der skulle laves et bestemt produkt.
  I går startede hun med at ytre sig om, at hun manglede at slappede af og det får Ler-meditationen hende til.
  Og hold da op, hvor blev der slappet af.
  Det var lidt anderledes i går fordi vi ikke var stille, men sad og snakkede samtidig vi havde leret i hænderne Jeg lagde mærke til, at hun skabte en smuk skål, men lige pludselig, så var den væk og hun havde ødelagt den og lavede noget andet – der lå ellers et nyt stykke ler til hende som hun kunne have taget.
  Ønsket om at fremskaffe et bestemt produkt var væk – der var dømt totalt afslapning i den time hun var her – det var så smuk og skønt at være med til forvandlingen. Jeg er så ydmyg over for at have fundet dette magiske redskab til at skabe ro, overblik og overskud – væk med kontrollen, stress og ind med nuet.

Du er altid velkommen til at arrangere et kursusforløb, så kommer jeg til jer. Ring og hør nærmere på 26 25 88 18 eller send mig en mail på kb@fune.dk

Læs meget mere om mit arbejde med ler på Parmone Ler