- healer og skaber balance

Bliv mere bevidst …..

Er du bevidst om, hvad du ønsker dig i dit liv?

Er du bevidst om, om du gør ting i hverdagen som dræner dig for energi?

Ja er du bevidst om, hvad der egentlig forgår i dit liv?

 

Det handler i første omgang om at blive bevidst om, at du ønsker dig at ændre dit liv.
Lever du i en hverdag med angst, kontrol eller stress, ja så har du svære ved at blive bevidst om, at du ønsker dig et andet liv.

Disse ubalancer larmer så meget, at du slet ikke er klar over, at der er noget galt før din verden bryder sammen, på den ene eller anden måde. Det kan også godt være, at den ikke bryder sammen, men at der en lille stemme inden i dig, som du en dag et splitsekund hører og du så får lyst til at få mere ud af livet.

Men hvor skal du starte?

Når du lever et liv i ubalance, så famler du dig ofte frem, for at finde fodfæste og afprøver den ene efter den anden behandlingsform uden måske rigtig at komme videre, for du er ligesom ikke rigtig bevidst om, hvilken vej du skal gå.
Det synes jeg jo er spild er tid, så hvorfor ikke blive støttet, så du bliver bevidst om, hvilken vej du skal gå for at få det liv som du ønsker dig?

I dette blogindlæg giver jeg dig nogle gode råd og tips til, hvordan du bliver mere bevidst.

 

Fysisk aktivitet gør dig hurtige bevidst

Det som jeg har stor erfaring med (og som jeg tilbyder her i FUNE) er, at når du arbejder praktisk med tingene, så sker der nogle processer inde i dig, der gør at du bliver mere bevidst. Det du har behov for at blive bevidst om, bliver ligesom hurtigere og mere synlig igennem det fysiske arbejde du gør.

 

Sådan slukker du for støjen

Som jeg har været inden på så støjer angst, stress og kontrol. Jeg arbejder med disse ting på flere måder i FUNE, men en af dem er Lermeditation. Når du sidder og arbejder lige så stille og roligt med jordelementet i dine fingre, samtidig med, at du ikke tænker en tanke om, hvad det skal blive til, så sker der en transformation en forvandling inden i dig gennem dette fysiske møde med leret og den fysiske aktivitet.

Angsten for ikke at være god nok eller gøre det godt nok stilles i bero, der igen sætter næring til, at din angst andre steder i hverdagen bliver mere og mere aftagende jo mere du sidder og laver Lermeditation.
Det samme sker med kontrollen, for når du sidder og skal lave ingen ting uden en tanke, ja så er kontrollen lige som sat på pension.
Meditation i sig selv er afstressende og når du får jordelementet i hænderne samtidig så forstærkes processen og du føler en kraftig ro og grounding. Du kan lige pludselig mærke dig selv og dine behov.

 

Den skønne oprydning

Når du rydder fysisk op, er det ikke kun et flot rum eller skuffe som du får ud af det. Du bliver også meget mere bevidst om, hvorfor du roder, hvad det gør ved dig, hvilke ting du ønsker at fylde dit liv med. Jo mere du arbejde inden for oprydningsfeltet, så bliver du mere og mere bevidst om, hvem du er og hvem der skal bestemme i dit liv. Den grimme stol fra moster Oda eller dig?
Når rodet kommer væk, så bliver der plads til dig og der skabes et rum inden i dig, hvor du bliver bevidst om, hvad du ønsker at have i dit liv. En stol der dræner dig, eller ting der nærer dig og giver dig energi og glæde. Men det handler i førte omgang om at blive bevidst om, at stolen fra moster Oda dræner dig, og at du faktisk ikke kan lide den.

Det er så vigtigt, at du følger alle punkter, især nr. 10 – spring aldrig det over.

 1. find din ynglings bog frem eller et blad du gerne vil læse
 2. skænk dig et glas vin, saft eller noget andet du godt kan lide
 3. åben en skuffe, det er lige meget hvilken en
 4. tag alle ting ud af den og spred det hele ud foran dig
 5. begynd at lægge de ting som du bruger dagligt ned igen i skuffen
 6. alle de ting som du ikke bruger, men som du tænker “dem får jeg en gang brug for” , dem lægger du til side
 7. nu tager du fat i den bunke, som du har lagt til side. Den sorterer du nu i bunker ”give væk”, ”smide ud” og ”jeg har svært ved at slippe det her, jeg gemmer det lidt”
 8. den sidste bunke  ”jeg har svært ved at slippe det her, jeg gemmer det lidt” lægger du i en kasse og sætter den lidt væk
 9. du kigger nu ned i skuffen. Giv dig selv lov til at mærke, at den tunge energi er væk og udskiftet med en let og frisk
 1. du sætter dig ned og slapper af og roser dig selv for dit arbejde. Fejrer det ved at læse i en bog eller blad. Nyder vinen eller det du nu har skænket op. Forkæl og ros dig selv, du har gjort et flot og stort stykke arbejde
 2. det er vigtigt at oprydning skal være en nydelse og ikke en sur pligt. Når du rydder op fysik, så rydder du også op inden i dig. Derfor skal du nu tage din kasse ”jeg har svært ved at slippe det her, jeg gemmer det lidt”  frem igen. Kig ned i den og snak lidt med dig selv om hver enkelt ting. Hvorfor har du den? Hvorfor kan du ikke slippe den? Hvad sker der, hvis du ikke har den ting længere i dit liv?
 3. de ting som vi gemmer er ofte uafsluttede forhold til en ting eller et menneske. Giv dig selv lov til at give slip. Luk dig selv ind i det liv, som du lever lige her og nu
 4. de ting som du ikke kan sige farvel til, dem gemmer du i kassen og om et par måneder, så siger du ”hej” til dem igen og mærker efter, om det nu er muligt at slippe dem.
  Det er helt ok, hvis du ikke kan give slip på det hele lige nu.
  Når du smider ting ud, giver du slip på en tilknytning, og det skal du være parat til, men også bevidst om.
  Når du er bevidst om det, så går det hele meget nemmere med at rydde op og smide ud

 

Kreativitet

Når du arbejder med din boligindretning sker der en varig forvandling, der gør, at du får en nærende støtte til dit liv og personlige udvikling. Igennem arbejdet med de 5 elementer og healingen fra farverne, bliver du mere og mere bevidst og det ene slør efter det andet forsvinder.

I boligindretningen arbejder du kreativt og i denne fysiske proces bliver du mere og mere bevidst om, hvem du er, hvad dine behov er. Ja du får støtte og lærer at lytte til dine følelser. Når du lytter til dine følelser, så har du meget nemmere ved at blive bevidst om, hvordan du gerne vil leve dit liv og hvem du er.

Jeg ser det både hos de kunder jeg har i Bevidst indretning, men også når der arbejdes kreativt med Livsbilledet, sker der en smuk varig forvandling.

 

Har du nok energi i dit liv?
Ved bevidst at tiltrække mere energi til dig og din bolig, så nærer du samtidig bevidstheden om, at dine ting nærer eller dræner dig for energi. Ved at blive/være bevidst om det, så kan du udnytte det i dit liv til din fordel. Jo mere nærende energi du omgiver dig med, jo mere støttet bliver du i at blive bevidst om forskellige ting i dit liv. Slørene forsvinder lige så stille og roligt.

 

Få mere energi ind i din bolig og liv
Gå ud på fortovet og stil dig og kig på din forhave og hovedindgang. Bliver du glad eller lidt træt/trist?
Det første du møder udenfor, når du går på arbejde er din forhave. Er der ting som irriterer dig, ja så trækker det energi fra dig og du er allerede i gang med en energi af irritation inden i dig. Det kan være ting som du ikke har fået lavet, noget du synes er grimt eller du flader over noget – en cykel, redskab m.m.
Når du så kommer hjem igen, ja så kan du fortsætte med at møde denne irritation, der kommer op i dig. Den tager du så med ind i huset og din lunte bliver mere og mere kort.

 

Sådan trækker du mere energi ind i din bolig, der nærer og støtter dig i din hverdag

 1. Ryd op – fjern alt, hvad du kan falde over
 2. Affaldsspandene skal gemmes væk bag hegn, hvis de ikke kan fjernes fra forhaven
 3. Luge ukrudt og klip til
 4. Sæt flotte blomster i krukker ved indgangen og i vinduerne ud til veje. Tænd levende lys om vinteren
 5. Mal træværk
 6. Der skal være navn og husnummer på din postkasse, så det nemt at finde dig
 7. Virker ringklokken? Det skal være nemt at komme i kontakt med dig, når du er indenfor bag en lukket dør
 8. Virker lyset eller famler du i blinde med nøglen? Kan folk se din hoveddør og er det trygt at komme op til den?

 

Ved at arbejde bevidst med tingene omkring dig, så bliver du styrket og støttet til at blive endnu mere bevidst. I det du bliver bevidst ændres dit liv til det bedre.

 

Det er en spændende vej at blive mere og mere bevidst. At dykke mere ned i den måde du lever på, og hvad du ønsker at fylde dit liv med. Du kan altid komme et lag dybere ned i dig selv og blive endnu mere bevidst. Når slørene fjernes og livet står klart frem, så ved du, at du er kommet op på det næste bevidsthedsniveau og er kommet tættet på din kerne, din sjæl, dit lys ……..

 

Du kan læse mere om Bevidst indretning, Livsbillede, Lermeditation, Oprydning – Forny din energi, Bevidst indretningsrådgiver uddannelse, Bevidst indretningskursus og Bevist Erhvervsindretning her på hjemmesiden.
Det hele ligger masser af forkælelse oppe i menuen øverst på siden.

Jeg vil ønske dig en skøn og smuk dag

 

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at skrive her neden under i kommentarfeltet. Ellers ring til mig på 26 25 88 18 eller skriv til kb@fune.dk

 

Ps. Har du set de nye før og efterbilleder?
De er lige her …
og her…

 

 

 

Skriv et svar