- healer og skaber balance

Da jeg forsvandt

 

Jeg var så overbevidst om, at nu skulle jeg til at lave blogindlæg en gang om ugen eller deromkring. Og så blev alt stille. Jeg glemte helt alt om blogindlæg. Ikke fordi jeg ikke ville skrive dem, men jeg kunne ikke. Hvorfor? Fordi jeg udviklede mig i en retning, som jeg slet ikke havde set komme.

Efter jeg er startet på min Shaman uddannelse og blevet kontaktperson for en 8 årig dreng er min hverdag en udfordring, fordi jeg ikke lytter til mig selv. Jeg presser lige pludselig mig selv helt vildt til at præstere en masse. Jeg glemmer helt at stoppe op, lytte og passe på mig selv.

Her i Gislev sker der store voldsomme udrensninger, der fælder mig og fuldstændig lammer mig i gråd og opgivelse. Det er slet ikke en side jeg kender og det er mange gange ret skræmmende at opleve. Heldigvis ved jeg, at det er healing og udrensning, der er i gang.

Den nærende healende støtte som jeg mærkede i Nyborg fra min bolig er slet ikke til stede her i Gislev. Jeg skriver og snakker meget om det her med, hvor stor en støtte balance i de 5 elementer giver hverdagen og den personlige udvikling, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi regnet med, at det havde så stor indvirkning på mig selv, når det ikke var til stede. Jeg har levet trygt og godt i Nyborg i 4-5 år støttet og næret af de 5 elementer, at jeg helt havde glemt, hvordan det er at leve uden den støtte. Nu har jeg mærket det i mit indre og i min dagligdag, hvor berigende balance i de 5 elementer er i livet og min personlige udvikling. Netop ved fraværet af balancen i de 5 elementer. Hold nu op, hvor har det spændt ben for mig.

 

Men hvorfor et det blevet sådan? Hvorfor, jeg der er Bevidst indretningsrådgiver? Der er selvfølgelig mange delelementer i det.

  • Jeg skulle genhuske det kaos fraværet af balance i de 5 elementer kan skabe i livet og den personlige udvikling, så jeg kan formidle den viden videre til en masse mennesker. 
  • Opdage nye måder at arbejde med de 5 elementer på ( jeg glæder mig så meget til at dele de nye ting med dig senere på året).
  • Komme endnu dybere ned og ind i mig selv. Nu får jeg det måske til at lyde som om, at balance i de 5 elementer er et slør. Men det er det absolut ikke.
  • Men jeg skulle endnu dybere ned i at kunne forstå, hvordan vores hjem og ting påvirker os, men også hvordan det repræsenterer os fysisk. Hold nu op det er et gensidigt spejl. 
  • Genhuske hvor vigtigt det er at være bevidst, om at rodet og den kaotiske indretning repræsentere os selv, og hvordan vi har det inden i os selv. Huske at lytte og stoppe op for at blive bevidst om, hvorfor vi roder og lever som vi gør – hvad er det vi flygter fra? – hvad er det vi ikke vil se og få bearbejdet?
    For mit vedkommende var det helt klart min nye livssituation som fraskilt, uden børn og snart 45 år år. Oven i var jeg startet på en uddannelse, der virkelig sætter fokus på og kræver, at jeg tager min kraft hjem og er mig. Ikke kone, Bevidst Indretningsrådgiver, datter, søster, veninde, kontaktperson m.m. men mig. Den jeg er. Min sjælskerne.

Jeg ville ikke pakke ud, fordi så var jeg alene og der var ikke nogen vej tilbage. Det var ikke noget jeg var bevidst om, før jeg satte mig ned og kiggede på mig selv og mit liv. Brugte nogle kraftfulde bevidsthedsteknikker. Når jeg roder så er jeg dejligt optaget af det og har ikke tid til at så meget andet. Herligt dulm for at ikke at mærke min sorg og mig selv.

I hele marts prøvede jeg at flygte fra mig selv. Jeg turde ikke at stå i min kraft, i mig selv. Jeg fyldte min hverdag med “burde, skulle og skal.”
Prøvede desperart på at leve op til folks forventninger som de selt ikke havde, men som jeg satte op i min kontrol verden. Den verden som jeg havde levet i det meste af mit liv, før jeg fandt sammen med Tore for 9 år siden. Vupti det var den verden jeg søgte tilflugt i, for den var velkendt og tryg. Og så kunne det åbenbart være lige meget med alt det personlige udvikling jeg havde arbejdet med og selv underviste andre i – al den viden og visdom forsvandt nærmest den dag jeg stod alene igen. Hold da op det er skræmmende at blive bevidst om de mekanismer og se den virkelighed. 

De voldsomme healinger jeg havde i martsmåned handlede om min kontrol, den konstruerede kontrolverden og det at skulle leve op til alles forventninger, om hvem jeg er, hvordan jeg skal være. Det var voldsomt at være vidne til, men hvor er det skønt at komme igennem og ud på den anden side.
Her var mit rod og boligindretning et meget vigtigt redskab til at komme ud af den kontrol verden og finde frem til mig, den jeg er inderst i mit hjerte – min sjæl.  Jeg er vølve shaman og mine healende sjælsskåle er et meget vigtigt redskab i den forbindelse.
Hold op skrev jeg lige det? Vildt, det havde jeg ikke turde for halvanden måned siden. Der flygtede jeg helt vildt og synes, at det der vølve og shaman var noget underligt noget, sikke noget fis.
Jeg kan huske jeg skulle ud i skoven og finde stave til min kraftstav/healingsstav og jeg kunne slet ikke tage det seriøst. Det vil der med også sige, at jeg ikke tog mig selv seriøst, men flygtede fra mig selv. Hvilket jeg jo også gjorde helt vildt. Det var også nogle tynde grene/kæppe jeg kom hjem med. Vores møde blev aflyst og derved fik jeg 14 dage inden jeg skulle afsted igen. I den tid kom jeg tættere på mig selv og fandt nogle smukke og kraftfulde stave. Den rejse vil jeg gemme til et andet blogindlæg. Men sikke en rejse og sikke en kraft. 

Jeg kan mærke, at der er ved at komme noget nyt ind i Bevidst indretning. Det får også et andet navn på et tidspunkt, men det er slet ikke landet endnu. Det nye er meget kraftfuldt, hvad det handler om ved jeg faktisk ikke rigtig noget om udover farver og elementerne. Jo mere jeg tager min kraft hjem jo mere bliver, der løfter at sløret for det.

Men en ting er sikker, at nu hvor jeg endelig har fået ryddet op (mangler lige lidt endnu) og fundet ind til mig selv igen og min egen personlige indretningsstil. Så er det tid til at få skabt balance i de 5 elementer igen i mit hjem. Den rejse glæder jeg mig til, måske dukker der nye indsiger om de 5 elementer op, hvem ved.

Før 

Jeg har boet mere eller mindre i mit varme køkken hele vinteren. Kom kun her i stuen når jeg skulle sove og op igen.

Efter

 

 

 

De 5 elementer er Ild, jord, træ, metal og vand. Du kan læse mere om dem her på siden om Bevidst Indretning. Ønsker du at lære at indrette med de 5 elementer og leve med den her fantastiske skønne healende energi, som dannes når der er balance i de 5 elementer, så kom med på mit Bevidst Indretningskursus i 3 moduler. Du finder det lige her i Bevidst IndretningsAkademiet.

 

 

Velkommen til min ukendte vej hjem i hjertet. Jeg kan ikke se vejen, lægge planer og udtænke ting omkring, hvordan det hele skal være. Jeg glæder mig over, at jeg tør tage et skridt ad gangen og vil gerne have dig med på turen. Læs hele blogindlægget her

Du er hjertelig velkommen til at stille spørgsmål undervejs og fortælle om din egen vej – jeg vil elske det.
Har du brug for at komme med gode råd, så lad være, vend det da ind ad og hjælp dig selv. Du har brug for at tage vare på dig selv, lytte og bare være.

 

 

Skriv et svar