- healer og skaber balance

 

Nr. 1 – Smid 10 ting ud

Nu sidder du måske og tænker, hvordan kan det give mig mere lykke i min hverdag.
Når vi har mange ting eller vi roder, så stagnerer energien i rummet.  Hvis du har rigtig mange ting, eller det roder rigtig meget i hele huset, ja så står hele husets energi stille og huset begynder at tappe energi fra dig. Det giver dig ikke en nærende støtte, men derimod stjæler det energi fra dig. Du bliver sur, træt og har svært ved at føle dig lykkelig og glad. Når det roder, så kan du heller ikke skabe balance i dit rum/bolig, og farverne/de 5 elementer kommer ikke til sin ret.

Det er utrolig vigtigt, at du går stille og roligt i gang med at rydde op. Der er jo en grund til, at du har det rodet og omgiver dig med mange ting. Det er et dejligt beskyttende lag, som du kan gennem dig bag.

De ting du har, har du et forhold til. Det kan være gode, dårlige minder eller ting du ikke har fået afsluttet. Disse ting skal du gøre op med, og det gør du ved at få ryddet ud i det. Derfor start med at smide 10 ting ud.

Gør det en uges tid eller mere. Når du så kan mærke, at nu kan jeg godt klare at tage flere ting, så hæver du antallet. Men husk at holde pause og rose dig selv for din indsats.

Jeg kunne holde foredrag i flere timer om oprydning, og hvordan det kan gøres næsten smerte frit, men jeg skal nok spare dig for det her 😀

Men husk, at hvis du går for hurtigt frem, så kan du blive syg. Når du får ryddet sådan rigtig op, så kommer der rigtig meget energi ind i huset og til dig. Du kan også opleve, at der lige pludselig kommer penge til dig.

Rigtig god arbejdslyst ♥

PS: Vil du vide mere om oprydning og få en masse gode nyttige tips om, hvordan du får mere energi ind i dit liv, så starter det næste Oprydnings online workshoppen “Forny din energi” den 21. august.

 

Nr. 2. – Kram et træ
Dette kort hører til træ-elementet.
Når du trækker/vælger dette kort, så fortæller det at du har brug for at få noget styrke og mod. Det får du blandt andet ved at kramme et træ.

På den sidste workshop som jeg holdt her i Nyborg, gik deltagerne også ud i skoven og krammede et træ. Det var et stort hit, og der blev krammet i lang tid. De kunne virkelig mærke styrken fra træet. Træet står godt fast i jorden, så det ikke vælter. Det er denne styrke om du mærker, når du krammer et træ.

Ja det kan være noget grænseoverskridende at gøre det første gang. Find et sted, hvor du ikke lige bliver forstyrret og nyd så krammet.

Rigtig god tur ♥

 

Nr. 3 – Alt er ok som det er

Ja der er vel ikke så meget at skrive til dette kort, end det er skønt at trække/vælge.

Jeg elsker at trække det her kort, for så slapper jeg af og ved, at jeg gør det rigtige. Hvis jeg er lidt urolig for, om jeg har vagt rigtig i noget jeg skulle tage stilling til, så giver det en skøn ro inden i mig, når jeg trækker dette kort.

 

Har du nogen kommentarer eller spørgsmål til kortene. Så kan du skrive her neden under eller på FUNES Facebook side.
Hvordan har du med at du har trukket/valgt dette kort?

 

 

Skriv et svar