- healer og skaber balance

Dagens Tip fra Facebook

Dagens tip – Hvordan du udnytter og bruger de 5 elementer i din hverdag og personlige udvikling

Den 19. februar 2015

I dag er det Metal elementet jeg vil snakke lidt om.

Det er tid til klarhed og overblik
Mangler du struktur og overblik? Så gå en tur på stranden, hvor der er masser af sand. Sandet giver dig det overblik du føler, du mangler.

Bor du ikke ved vandet, så findes der andre muligheder.

Der hvor du bor, er der måske en stor sandkasse, som du kan besøge. Tag børnene med og lad dem lege på legepladsen, imens du nyder sandets virkning på dit overblik.

Ellers tag en grå trøje på eller svøb dig ind i et gråt tæppe.


Dagens Tip Vand – elementet

Den 20. februar 2015

Har du svært ved at høre dine tanker og lytte til dine behov?
Så tag et langt bad eller en tur i svømmehallen.
Vandet gør, at du har nemmere ved at lytte indad og høre dine tanker og behov.

 Vi manglede rigtig meget vand i vores hjem. Jeg havde lukket helt ned for lyden. Lyden af mine følelser og behov. Det manifesterede sig to steder i mit liv.
I mit psykiske liv, men også i det fysiske.

Vi var rigtig meget udfordret på vand i kælderen, indtil vi fik blåt ind i huset og jeg fik tid til at lukke op, og gav mig selv lov til at lytte til mine følelser og behov.

 Mellemblå er farven, der er god når du skal kommunikere med dig selv og den lyseblå er god når du skal kommunikere med andre.

Pjerrots blå hus  – mit nye ego-sted

Charlott skrev efterfølgende

Har reflekteret over, Dagens tip med emnet vand – elementet.
Jeg kan genkende noget af din beskrivelse. Jeg havde svært ved at få den blå farve ind i vores bolig. Den tiltalte mig ikke og blev derfor fravalgt. For tre år siden var mit store ønske at få et ego-fristed i vores have. På auktion købte vi Pjerrots hus fra nedlagte Tivoli Karolinelund i Aalborg. Farven på huset var mellemblå og min første indskydelse var at farve huset hvidt så det passede i farven til vores hus. Da huset blev indsat i vores have via flyttefirma og kran, og jeg havde set på det i nogle dag – var jeg glad. Mit hus skulle beholde den blå farve. Og hedder: Mit blå hus. I huset har jeg en god stol og en dobbeltseng og mine ynglings bøger. Jeg nyder at sidde i mit blå hus og kikke ud på vores have og verden. Fra mit vindue i mit blå hus kan jeg se Aalborg Tårnet og høre dyrerne i Aalborg zoo. Mit blå hus er mit ego-sted og den blå farve giver mig lov til at lytte til mine tanker og behov.

Mit svar
Sikke en dejlig oase. Hvor er det herligt, at du deler det med os andre her inde Charlott
Skønt at høre, at du kan mærke, at den blå farve gør, at du lytter til dig selv.


Dagens tip Træ – element

Den 23. februar 2015

Er du tit irriteret og sur, kan det være fordi du har for meget træ element i dit liv og ikke meget jord og vand element sammen med træet.

Derved er der stor ubalance i træ elementet, og det giver lige så store ubalancer i dig.

Modet og styrken som træet giver dig når det er i balance bliver udskiftet med vrede, irritation, surhed, kan ikke tåle kritik og ros.

Træ elementet er trægulve, trælofter, trædøre, træmøbler, ja alt i træ, der ikke er malet i en farve, så træstrukturen er væk. Billeder af træ og blomster, blomster og planter. Grønne farver og alt hvad, der er lavet ud af naturmaterialer, hamp gulvtæppe, sisal gulvtæppe, bambusgulv osv.


De farver som vi finder udfordrende er de farver, som vi mange gange har brug for. Ubevidst mærker, vi at de gør noget ved os og vi trækker os væk fra farven.

Skriv et svar