- healer og skaber balance

 

Nr. 1 Elsk dit hjem

Det er vigtigt at sige til dig selv, at “du er smuk” og at rose dig selv, men det er også vigtigt at snakke pænt om dit hjem og elske dit hjem. Hvis du snakker grimt om dit hus, ja så modarbejder huset dig. Altså når du fx siger, at det også altid er så rodet, beskidt og vedligeholdelsen er så omfattende og drænende i tid og penge, ja så er det også det du oplever. Hvis du derimod snakker pænt om huset og siger, at du elsker at bo der, ja så går oprydningen, rengøringen og projekterne i huset meget nemmere uden nævneværdig tid. Vi kan alle lide at blive elsket og det kan dit hus også.

Jeg møder mange, der ikke elsker deres hus og de vil meget gerne flytte der fra. Når de så et stykke tid har sagt, at de elsker deres hus, ja så kommer de faktisk til at elske deres hus. De ser huset på en helt anden måde. Tingene bliver gjort i huset og stemningen er hyggelig og givende.

Det er tid til at du elsker dit hus og hjem. Du har selv valgt at bo der, for ellers var du et andet sted. Husk boligen er et spejl af dig, når du begynder at elske dit hus, ja så begynder du også at elske dig selv – give plads til dig selv.

Jeg var ude ved en kunde som ikke ville bo længere i huset. Et lille hyggeligt byhus. Vi gik huset igennem og hun skulle fortælle mig, hvilke ting der var hendes i huset. Hun kom frem til 5 ting ud over hendes toiletsager, kontor og tøj. Hun boede jo faktisk ikke der, der var ikke plads til hende. Ikke underligt at hun ikke ville være der. Da hende og manden fik fokus på det, og der blev plads til hende, ja så steg lysten også til at blive boende i huset. Hun begyndte at elske det, fordi hun begyndte at give plads til hende selv.

 

Nr. 2 Leg

Hvor er det bare endnu et fantastisk kort jeg har trukket her – “Leg”. Lige meget hvilket humør du er i, så kan du da ikke lade være med at trække på smile båndet. Måske du tænker tilbage på en bestemt situation fra din barndom, som får smilet frem eller du kaster dig ud i at lege. Slipper alle hæmninger og sætter dig ned, og leger med dit barn eller barnebarn og den får bare ikke for lidt. Når du trækker dette kort, så er det virkelig tid til at slippe tøjlerne og kontrollen og bare være – lige der med dit indre lege barn. Hvornår har du sidst leget?

Rigtig god legedag ♥

 

Nr. 3 Stol på dig selv

Når du trækker/vælger dette kort fortæller det, at du faktisk godt kan stole på dig selv. Det er tid til at blive mindet om det.

Jeg møder desværre rigtig mange mennesker, der trække dette kort – de stoler ikke på sig selv og bliver helt trætte, når de trækker kortet. Så får vi en snak om det og humøret bliver godt igen.

Kortet kan også hjælpe dig med at vide, at det du tænker på er rigtigt. Måske du går og tænker på noget, men ikke rigtig ved, om det nu også er godt nok. Du synes måske, at det er en udfordring, sådan rigtig at stole på dig selv.

Når du trækker dette kort, så kan du sagtens stole på dig selv.
Da jeg blev deprimeret og meget syg for 14 år siden dukkede der noget nyt op i mit liv, som jeg ellers ikke kendte til. Jeg holdt op med stole på mig selv.
Efter at jeg begyndt at arbejde med min personlige udvikling efter 10 år og nu 4 år senere tør jeg endelig stole på mig selv. Det er en fantastisk følelse og det gør livet så meget lettere. Jeg føler mig hel igen.

 

Jeg vil ønske dig en skøn og smuk dag ♥

Skriv endelig her på siden eller på FUNEs Facebook side. Jeg vil elske at læse om, hvad du har af kommentarer til det kort du har valgt.

 

Du kan læse mere om Hverdagslykkekortene her … og Bevidst indreting her …. og her ….

Skriv et svar