- healer og skaber balance

Er du god ved dig selv?

“Ja” tænker du måske. Det gør jeg i hvert fald om mig selv.
Men når jeg sætter mig ned og lytter rigtig efter, så kan jeg godt høre, at jeg ikke altid er god ved mig selv, også selv om at jeg tror jeg er det.

Udsletter du dig selv?
Der hvor jeg ikke har været god ved mig selv hele mit liv har været, når jeg har udslettet mig selv. Ikke givet mig selv lov til at stråle og bare være mig. Undskyldt, at jeg har været til, gjort mig dårligere og mindre end jeg var. Det har jeg gjort for at passe ind og ikke være anderledes. Det kommer sig af, at jeg har været bange for ikke at blive elsket, hvis jeg var mig og viste, at jeg var god og kunne en masse.

Det at stråle og stå i sit lys kan være meget grænseoverskridende for mange. At elske sig selv og ikke være afhængig af at blive bekræftet hele tiden er en meget smuk oplevelse og alle kan komme derhen – også dig

Elsker du dig selv?
Igennem de seneste år har jeg mødt mange smukke kvinder, der ikke kunne se sig selv og det at elske sig selv var også svært. Igennem Bevidst indretning og arbejdet med at rydde op og indføre den lyserøde farve i deres liv – ja så er de i dag nogle meget stærke og selvstændige kvinder, der har fået styr på kærligheden til en mand, fordi de nu kan elske sig selv og være sig selv.

Tør du lytte til dig selv?
Jeg mødte den anden dag en kvinde, der var bange for at være alene, og havde meget brug for at være sammen med mennesker hele tiden. Hun havde også meget brug for at blive bekræftet. Det var blevet hendes livseliksir. Det styrede hendes liv rigtig meget. Hun kunne ikke sidde stille, og der skulle hele tiden ske noget. Når vi sidder stille, så har vi mulighed for at lytte til os selv, og det kan være skræmmende for mange.

Lær at lytte til dig selv
Førhen lyttede jeg ikke til mig selv. Nu nyder jeg at lytte til mig selv og finde svarene inde i mig selv. Min vej hertil har været igennem mit arbejde med leret, Ler meditationen og Hverdagslykkekortene. Leret skaber ro og grounding. Det giver dig fundamentet til at turde at være til og gøre noget ved dit liv. Hverdagslykkekortene giver dig mulighed for at lære dig selv at kende. Med dem som guide lærer du at lytte til dig selv, og hvad du har brug for lige her og nu.

Hvis du har fået mod på at gøre noget ved dit liv, så har du mulighed for at komme til workshop i Kerteminde torsdag den 5. februar. Her skal vi arbejde med Hverdagslykkekortene. Du kan læse mere på siden workshop-Hverdagslykkekort.
Du er også altid velkommen til at ringe til mig på 26 25 88 18 eller sende mig en mail på kb@fune.dk

 

Jeg vil ønske dig en rigtig smuk dag

Kærlig hilsen Karina Bro

Skriv et svar