- healer og skaber balance

Få din bolig helt solgt med hjælp fra FUNE Boligindretning

Gode råd til salg af din bolig
Få huset til at stråle af sundhed og lykke med et flot indgangsparti, der får enhver forbipasserende til at kigge ind på huset og tænke “her kunne jeg godt tænke mig at bo. Her ser hyggeligt ud”. Derudover kan FUNE hjælpe dig med boligindretningen, så din bolig kommer til at fremstå lys og indbydende. Det kan have stor betydning for salg af din bolig.

Rådgivning
Jeg kommer ud i to timer, hvor vi får en snak om, hvad der skal gøres for, at jeres/dit hus ekstra kommer i søgelyset hos køberne.  Som regel kan det klares med knofedt og omflytning af møbler, men intet hus er ens.
Tænk over, hvad det er I selv lægger vægt på, når I kigger på jeres kommende hus, eller hvis I allerede har fundet det, så tænk efter, hvad det var der gjorde, at I netop faldt for det hus. Den bolig som vi lever i er så tæt på os, at vi ikke lægger mærke til, hvad det signalere ud til andre – som regel er vi ikke bedste om det. Jeres hus er et produkt, lige som det du køber i en butik. Her ved vi jo godt at signalværdi/branden har stor betydning for dit valg af varen. Denne bevidsthed om signalværdiens kraft fører jeg over på dit hus og giver råd om, hvordan du bedst mulig brander dit hus ud til køberne/kunderne.

Pris resten af 2013 1.850 kr. (normalpris 2.750 kr.) for 3 timers rådgivning i jeres bolig – derefter er time prisen 750 kr. Med rapport 5.000 kr. Tilbud gives, hvis I også ønsker at få hjælp og vejledning under udførelse af ændringer ved huset, så I ikke står alene med det. Plus kørsel – Nyborg gratis kørsel. Du får hurtigt tjent pengene ind igen ved, at huset bliver hurtigere solgt.