- healer og skaber balance

Farvel til angsten og frygten

Jeg har lavet en lille video til dig. Det er min første, så du må bære over med, at den hopper lidt og lyden ikke er optimal. Den har været længe undervejs, da det er et stort spring for mig at lave denne form for video til dig.

Min kritiske sans og perfekte gen vil rigtig gerne tage over og arbejde på højtryk. Men nej jeg får det stille og roligt opløst og frem kommer modet til at springe ud i det.

Videoen handler om den frygt jeg ikke længere har for bier og andre flyvende biarter. Hvilket jeg aldrig troede jeg skulle komme af med.

 

 

 

Hvad har jeg gjort for at komme af med min angst og frygt?

Jeg har integreret de 5 elementer i min bolig.

Ved at skabe balance i de 5 elementer i alle rum i min bolig, fylder jeg min bolig med en nærende healende energi, der er med til støtte op om mig.

Energien transformerer alle mine ubalance væk og her var angsten og frygten en rigtig stor ubalance i mit system.

Det første jeg gjorde var at få rigtig meget jord element ind i min bolig. Jeg malede bl.a. endevæggen i soveværelset mørkebrun.

 

Er dit liv også lammet af frygt?
Får angsten og frygten lov til at bestemme rigtig meget i dit liv?
Vil det ikke være rart at få styringen over dit liv?

 

Kunne du ikke tænke dig at lære at få denne nærende healende energi og støtte ind i dit liv?

Hvis du er interesseret, så har jeg nu åbnet for tilmeldingen til den næste workshop

– “Lær at brug de 5 elementer”. Du kan læse mere her….

Til dig der er hurtig er der en ekstra gave til dig

 

 

Hvordan kan det være, at du lever med angst, frygt, kontrol og perfektionisme i dit liv?
Du har mistet kontakten til dig selv. Du har svært ved at mærke dig selv og din egen indre styrke. Kontrollen og perfektionismen er forsvarsmekanismer, der holder dig ovenvande. Du lever i en konstrueret verden skabt af kontrol og angst. Her kan du styre dig selv og andre som brikker for at kunne have overblikket så der ikke kan komme noget uventet og forstyrre dig. Dine frygtmekanismer holder dette kontrolhjul vedlige. Denne verden er et produkt af, at du mangler grounding og kontakt til dig selv.

Det er udeblivelsen af kærligheden til dig selv, der er grobund for hele din konstruerede verden.

Hvis du er nået her til og læser dette, så er du parat til at gøre noget ved dit liv. Du har et ønske om at ændre det og få mere ud af det. Du ønsker at have kærlig “kontrol” over dit liv og ikke længere være styret af den store energi drænende konstruerede kontrol verden med frygt og angst.
I videoen i dette blogindlæg kan du se, hvad det kan føre til når den drænende konstruerede kontrol verden med frygt og angst ikke længere eksisterer.

 

 

Mit tip til dig, der gerne vil have mere enerig og lære at elske dig selv

Dette er en lille men rigtig powerfuld øvelse. Ved at gøre denne øvelse hver dag, får du lige så stille løsnet op for dig selv og din negative kontrol og kommer i kontakt med dig selv igen.

  • Sæt dig ned
  • Luk øjnene
  • Træk vejret stille og roligt og helt ned i mellemgulvet
  • Læg dine hænder på dit hjerte
    Sid her stille og roligt samtidig med at du mærker dit hjerte slå. Måske du i starten ikke kan mærke dit hjerte men det er helt ok, det skal nok komme, når du har gjort denne øvelse nogle gange.
  • Sid sådan i nogle minutter og bare mærke dig selv

 

Jeg vil ønske dig en skøn og smuk dag ♥ ♥ ♥

 

Ps. Her har du mulighed for at få hjælp til komme af med din konstruerede kontrolverden. Læs lige her…

 

Skriv et svar