- healer og skaber balance

De 3 største fejl som jeg ser, at vi begår

 

  1. Fralægger ansvaret for vores liv
  2. Søger svar ude i stedet for inde i os selv. Vi skøjter rundt til den ene efter den anden behandlingsform eller uddannelse for at føle hos hel og finde os selv
  3. Er selvdestruktiv. Vi elsker at hjælpe alle omkring os, men vi glemmer at elske os selv og høre efter, hvad vi har brug fo

 

 

 

Hvad skal vi gøre i stedet?

fune.dk-KarinBro-traedesten

  1.  Tage ansvar for vores liv
  2. Stoppe op og lytte til os selv
  3. Elske os selv og sætte os selv forrest før alle andre. Dog uden at blive egoistiske og miste lysten til at hjælpe andre

Det er ikke bare noget vi kan ændre på og gøre til virkelighed over en nat eller med et finger knips. Vejen fører ind i os selv og et stort arbejde med vores personlige udvikling. Vejen kan være skræmmende, mørk og farefuld, men det behøver den absolut ikke at være.

 

Det er her de 5 elementer kommer ind i billedet.

 

De 5 elementer

Jord  Brune farver. Giver dig tryghed, tillid, tro, styrker dit selvværd og sørger for, at du står bedre fast i dig selv.

Vand  Sorte og blå farver. Styrker din kommunikation, skaber flow og hjælper dig med at mærke dine behov.

Ild Røde farver. Giver dig fornyet energi, sætter ting i gang, varme og passion.

Træ Grønne farver. Giver dig mod og styrke.

Metal Hvide og grå farver. Giver dig klarhed, struktur og overblik.

 
 
Når du arbejder med de 5 elementer, sker det der det magiske, at vi faktisk ofte ”retter” alle 3 fejl på en og samme gang.

 

At blive bevidst om, at du kan udnytte elementerne og især at få din boligindretning til at støtte dig i din videre færd ind i dig selv og stadig kunne have en normal hverdag, med arbejde, fritidsinteresser, venner, børn og mand/kone er guld værd.

 

Kig listen over de 5 elementer igennem og mærk efter, hvilket element, der ”rammer” dig mest. Se på anbefalingen i elementet og udfør / gennemfør det i dit liv.

 

Så er du allerede nu i gang med at tage ansvar, lytte til dig selv og være mere selvkærlig.

 

Sværere behøver ikke at være.

 

 

Sådan udnytter du de 5 elementer i din hverdag til et bedre liv

Her er nogle eksempler på, hvordan du bevidst kan bruge de 5 elementer i din hverdag.

 

Jord Hvis du lider af angst, mangler grounding eller folk overtræder dine grænser, så kan du med stor fordel arbejde med ler og jord for at ændre det.

 

Vand Har du svært ved at lytte til dig selv og mærke dine følelser, så er lange bade eller endnu bedre ture i svømmehallen, hvor du kan slappe af og være stille rigtig godt.

 

Ild Går du og er træt og mangler energi, så er det bare om at tænde noget lys både levende og elektrisk. 

Sørg for at have en hovedindgang, der gør dig glad, få energien ind i huset. Gå altid ind ad din hoveddør og ikke bagdør. Hav det pænt og ryddet op både inde og ude. Du skal have et navne skilt op og husnummer. Sæt gerne blomster og tænd lys uden for så folk kan se dig.

Er du stresset eller deprimeret, så skal du ikke gøre disse ting, så er det bare om at passe på dig selv og lave dig en beskyttende hule, hvor du kan heale og få kontakt med dig selv igen.

 

Træ Mange mennesker har for meget træ i hjemmet. Det kan give irritation, surhed og du har svært ved forandring, ros og kritik. Hvis du er en af dem, så skal du have mere jord og vand element ind i dit hjem. Det er de brune og blå farver.

Når der er balance i træ elementet, så giver det mod og styrke. Gå en tur i skoven og føl dig fuld af mod, når du kommer hjem. Det bruger jeg hver dag, når jeg går med hundene i skoven. Det er et fantastisk redskab.

 

Metal Skal du have overblik og struktur, så er de grå farver og den hvide rigtig god. En tur til stranden, hvor der er masse af sand (metal element) vil give dig et godt overblik og struktur over dine tanker og liv.

 

Er du klar til at tage ansvar for dit liv?

Hvis du har fået mod på at arbejde mere i dybden med dig selv og samtidig få nærende støtte fra de 5 elementer hele vejen, så kan du helt uforpligtende ringe til mig og få en gratis snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Ring på mobil 26 25 88 18 eller send mig en mail på kb@fune.dk

 

I resten af november 2015 kan du få 1.650 kr. i rabat når du tilmelder dig det nye Bevidst IndretningsAkademi, der starter til januar 2016.
Du kan læse mere om Bevidst IndretningsAkademiet her … 

 

Skriv et svar