- healer og skaber balance

Hej jeg hedder Karina Ninette Parmone

Ja det er mit fornavn – det er mig.

Jeg er døbt Karina Ninette. Da jeg blev gift i 2009 kom Parmone med. (Det stammer fra min mors familie. Hvis den første fødte blev en pige skulle hun hedde Parmone og hvis det blev en dreng skulle han hedde Parmo. Parmo har overlevet som mellemnavn og nu efternavn i familien, men Parmone er lige som glemt. Det synes jeg var synd, så jeg genoplivede Parmone, og det er jeg så glad for.)

Det er også derfor, at mit lerarbejde går under navnet Parmone Ler. Under hver del er der et P for Parmone. Parmone som er en del af mig og mit fornavn.

Før jeg blev gift, hed jeg Sølvhjem til efternavn og nu heder jeg Bro. Jeg ved at Bro skal væk, nu hvor jeg er blevet skilt. Jeg glæder mig til at navnet kommer til mig.

 

 

Hvorfor starter jeg sådan på min nye Blog-serie?

Jeg sad og tænkte på hvem jeg er, og kom til at tænke på, at jeg er Karina Ninette Parmone. Jeg er ikke længere Karina Ninette Parmone Bro, da min mand og jeg ikke er sammen mere og Bro kommer fra min mand.

Jeg havde brug for at sige det højt for mig selv, så jeg kunne vække mig selv. Mærke ordene inden i og vide, at jeg er i live. Førhen har det bare været bogstaver, men lige her og nu kan jeg tage det ind og mærke, at jeg er Karina Ninette Parmone og jeg er ret stolt af mig selv.

Dette er min blog om mig og mit liv, og jeg er Karina Ninette Parmone.

 

Hvad for en Blog-serie?

Det er kæmpe stort og noget grænse overskridende for mig at lukke dig ind i mit liv og personlige udvikling.

Hvorfor gør jeg det så?
For min egen skyld, så jeg kan komme ind til mig selv og lære at elske mig selv og så håber jeg, at jeg kan inspirere dig til at spejle dig, reflektere og få inspiration fra det jeg skriver i Blog-serien “Karina Ninette Parmone”.

Jeg er selv begyndt at følge “Følg en hjemløs” og bliver så inspireret og spejler mig i Henning og Felix. Jeg elsker deres energi og er dybt misundelig over, at jeg ikke tør tage mine dejlige hunde Isla og Trille under armen og så bare gå ud på landevejen og være fri.
Jeg kan mærke i hele kroppen, at min “gå tur” gennem livet er lige her fra min skønne lejlighed i Gislev. Men så skøn er den heller ikke, men det kommer jeg ind på i et andet blogindlæg 🙂

En del af mig er tom efter at være alene igen og det skal jeg forholde mig til. Vi er gode venner min ex-mand Tore og jeg, så der kommer ingen drama-historier om det, for der er ingen. Hvorfor kommer jeg meget mere ind på i et blogindlæg, men kan godt løfte lidt at sløret: For det handler om, at vores bolig har støttet os hele vejen på den skønneste healende måde.

 

Starten
Hele tanken om en blog-serie kom af, at jeg skulle starte på et kursus for at udvikle mit forhold til mine healende sjælsskåle. Jeg fortalte min mentor, at når jeg havde været på kurset et halvt års tid, så ville jeg begynde at skrive om skålene. Min mentor sagde, at jeg skulle da skrive om det fra start af, det ville være godt i forhold til markedsføring af skålene.
Jeg startede på kurset i januar, og der kom bare ikke noget frem. Jeg var slet ikke inspireret til at skrive noget, men det skulle jo være så godt i forhold til mit salg, hvis jeg fik skrevet noget.


Ændringen

Nu har jeg været igennem det første af mange moduler på det nye kursus, som faktisk er en Shaman uddannelse. Hvilket først gik op for mig i løbet af dagen på første kursus dag. Det var en meget sjov oplevelse.
I weekenden har jeg været på et andet kursus om de 5 elementer og kroppen. Hold op det var spændende og utrolig givende.

Og her midt i min søndag (i går) gik det hele op i en højere enhed. Jeg fattede, hvorfor jeg ikke kunne komme i gang med bloggen. Og det havde jo selvfølgelig noget at gøre med, hvorfor jeg også har lukket mit Nyhedsbrev ned. Jeg er ikke til salg.
Hvis mit udgangspunkt for at gøre ting er for at sælge ting, så bliver jeg hæmmet og går helt i stå.

Jeg ønsker at gøre en forskel. Være mig, leve efter hjertet og ikke hjernen. Det er også, derfor jeg er 100 % til stede i Bevidst IndretningsAkademiet.

 

 

Ønsker du et perfekt sprog og tekst?
Hvis du er sådan en, der bliver vildt irriteret over slåfejl, stavefejl, underlige sætninger, så er dette ikke en blog for dig, men du er hjertelig velkommen til at læse med, jeg vil elske det og lære dig, at det ikke er vigtigt i livet, at alt skal være perfekt og under kontrol.

Bliver du irriteret, så se på dig selv, hvorfor har du brug for at blive irriteret på mig. Jeg er et spejl, det du bliver irriteret over hos mig, har du brug for at arbejde med selv.

Jeg har været der, der hvor jeg blev irriteret over at læse tekster, der ikke var perfekte. Men det gør ikke noget – det har jeg erfaret nu.
Vil du vide, hvorfor jeg har ændret mening, så følg med her i blog-serien og få svaret – ja oplev svaret i hele din krop.

Jeg har brug for at sende blogindlægget ud, når jeg bliver inspireret til at skrive, så af praktiske grunde bliver det i denne form. Med tiden kan det være det ændrer sig. Jeg kender ikke målet og vejen bliver skabt i det øjeblik jeg går – jeg går ud i det ukendte.

 

Så velkommen til min ukendte vej hjem i hjertet. Jeg kan ikke se vejen, lægge planer og udtænke ting omkring, hvordan det hele skal være. Jeg glæder mig over, at jeg tør tage et skridt ad gangen og vil gerne have dig med på turen.

Du er hjertelig velkommen til at stille spørgsmål undervejs og fortælle om din egen vej – jeg vil elske det.
Har du brug for at komme med gode råd, så lad være, vend det da ind ad og hjælp dig selv. Du har brug for at tage vare på dig selv, lytte og bare være.

 


Skriv et svar