- healer og skaber balance

1:1 rådgivning

Hjem og liv i balance
Med Bevidst indretning tilbyder jeg at skabe balance i dit hjem, så du kan bevare din energi og få overskud og flow i hverdagen.
Ved at skabe balance i hvert rum i dit hus, skaber du samtidig en hverdag fyldt med støtte og dejlig medvind til alle de ting som du ønsker skal være en del af dit liv. Bevidst indretning skaber en nærende balance i dit liv.
Har du svært ved at holde din energi hjemme i dig selv? Så er dette et rigtig godt redskab. Du får en stor støtte til netop at holde din energi hjemme i dig selv, som er nærende og skøn. Det er nu slut
med at være drænet fra al energi, når du kommer hjem fra arbejde
eller sociale sammenkomster.

Det lyder rigtig spændende og lige det jeg leder efter. Det vil jeg bestille tid til

1:1 rådgivning hjemme hos dig

 • Bevidst boligindretning med farver, former, materialer, kærlighed, balance og energi.
  Vi arbejder med ét rum ad gangen, så du kan følge med og ikke bliver overstimuleret.
  Jeg kommer ud til dig 6 gange i alt. Første gang 4 timer.
  De 5 andre gange kommer jeg 2 timer pr. gang. Ingen kunder er ens og alt efter, hvor du er i livet varer forløbet fra et halvt år til et år
 • Vejledning i, hvordan du får tilført energi til huset
 • Pris – 14 timer rådgivning + bonus 9.500 kr.
  Vær en af de 5, der får muligheden for at købe forløbet. Det kan købes frem til 1. juni 2014. Det bliver eneste gang, at denne mulighed bliver tilbudt til denne pris.
  Beløbet kan betales i rater som vi aftaler mod et gebyr. Fx. betal 3.300 kr. i 3 måneder
 • Inklusiv moms
 • Kørsel afregnes individuelt
 • Gratis afklarende samtale. Jeg sender dig et spørgeskema som jeg vil bede dig om at udfylde så ærligt som muligt. Ud fra det kan jeg finde ud af, om jeg kan hjælpe dig. Efterfølgende ringer jeg dig op, og vi finder ud af, om du ønsker et samarbejde og at få muligheden for at få et fantastisk liv
 • BONUS
 • 1 1/2 times inspiration til boligindretningen i Ikea, Ilva eller et andet bolighus som du vælger på FYN sammen med mig – hvis du ønsker det
 • Du får udlevet skriftlig materiale om Bevidst indretning, som du har stor glæde af, når jeg er gået igen
 • En (eller flere) gave til din indretning, der hjælper til at få balance i dit hjem – værdi 500 kr.

Her kan du bestille en tid til at komme videre i dit liv på en nænsom og effektiv måde

Hos en kunde: Jeg var ude ved en kunde i foråret 2013. Kunden ville have hjælp til indretningen af stuen, den fungerede slet ikke og hun var der næsten aldrig. Gennem den indledende samtale fandt jeg ud af, at kunden tilsidesatte sig selv, og at alle de ting, der var i stuen var eksmandens. Da jeg var gået gik kunden straks i gang. Ved at arbejde i kærlighedsområdet og med den feminine energi – kærligheden til sig selv – gik der ikke lang tid, så var kundens liv forvandlet til et liv med masser af kærlighed, turde bryde komfortzoner og en smuk og funktionel stue, der nu var hendes egen og ikke en andens. Før var hun ikke i stuen, nu nyder hun at være der. Før så det hele gråt og lidt trist ud, især blomsterne, nu er huset fyldt med nærende energi.

 

Se før- og efter billeder og bliv inspireret

Er det nu også noget for mig?
At komme dertil at bestille en Hjem og liv i balance rådgivning er en stor beslutning. Du skal ud af din comfortzone og være parat til at tage ansvar og turde arbejde med de ting, som vi kommer frem til gennem samtalen. Derudover skal du være parat til at følge indretningsrådgivningen, for det er ikke nok fx at få at vide, hvilke farver du har brug for, hvis du ikke får gjort noget ved det, når jeg er gået igen. Du skal derfor være parat til at følge den plan du får. Når planen følges sker der kraftfulde ting i dit livet meget hurtigt.
Dette er også grunden til, at jeg tilbyder et rum indretningsrådgivning – for at du netop kan følge med, både følelsesmæssigt, men også rent fysik – praktisk i indretningen. Det er vigtigt for mig, at du få den bedst mulige rådgivning, men også at du har mulighed for at bruge og udføre rådgivningen, så du får det liv du ønsker dig.

For at finde ud af om det nu også er noget for dig, så sender jeg dig et spørgeskema, som du skal besvare, og derudfra har vi har en indledende samtale.

Send mig gerne et spørgeskema

Praktisk information
Jeg kommer hjem til dig/jer og gennem samtale og ønsker fra din/jeres side af, giver jeg dig/jer en plan for, hvad der skal gøres for, at du/I får et bedre liv.
Jeg tager som regel udgangspunkt i de ting du/I har, men ingen konsultationer er ens. Med bevidst indretning skal der ikke så meget til for at få et godt resultat. Det handler ikke om stil, men om farver, former, materialer, energi og balance. Jeg har også specialiseret mig i at skabe et kraftfuldt resultat uden, at du behøver at male vægge. Måske du bor i en lejlighed, hvor du ikke må male væggene.

Det hele starter med en afklarende samtale. Derefter går vi sammen rundt i huset, hvor du fortæller og jeg stiller spørgsmål. Derefter går jeg alene rundt og noterer de udfordringer, der er og laver en plan for, hvad der skal gøres. Til slut snakker vi om planen og du skriver ned, hvad der skal gøres.

Jeg arbejder meget med at få den rigtige energi, der nærer dit liv og hverdag, både i dit hjem, men også ind til dit hus. Derfor er det standart hos mig, at du får rådgivning i, hvordan du skaber den bedst mulige energi, der passer til dig i din indgang og forhave/opgang.

Jeg er så parat til at få nænsom, men effektiv hjælp til at tage styringen over mit liv – jeg bestiller tid nu

FUNE Boligindretning skaber balance og harmoni i hjemmet med bevidst indretning. Lad farver, former og materialer være med til at skabe overskud og succes i din hverdag.

Du kan læse mere om bevidst indretning og FUNE Boligindretning på siden Bevidst indretning.