- healer og skaber balance

Hverdagslykkekort – Hvad gør dig glad?

 

 

I den travle dagligdag er det ikke altid vi giver os selv lov til (har tid til) at gøre ting, der gør os glade eller mærke efter, hvad det er der gør os glad.
Vi suser afsted for at opfylde andres behov og vores indre-dommer søger for, at vi lever op til det vi tror andre gerne vil have, at vi opfylder. Vi lægger slet ikke mærke til, at vi jagter vores egen hale.
Forstået på den måde, at det vi tror andre gerne vil have, at vi skal opfylde af behov og være på en bestemt måde slet ikke kommer fra nogen ude fra, men faktisk er vores egen indre-dommer.

Denne stemme som er født, da vi var små og blev af vores forældre, familien, samfundet, skolen og vennerne, sørger for at holde os mile væk fra os selv.
Alle dem der har været med til at føde denne stemme udvikler sig, men det gør stemmen ikke. Den kører i samme rille og søger for, at vi mere eller mindre desperat prøver på at leve op til det vi tror alle gerne vil have (ønsker fra fortiden), at vi opfylder og skal være for at passe ind.
Vi kommer mere og mere væk fra os selv, vores kerne, vores lys, vores sjæl.

Nogle kalder det også hamsterhjulet, hvor vi løber rundt for at nå det hele uden at stoppe op og lytte ind. Al din travlhed gør, at du ikke mærker dig selv, det er derfor du har så meget travlhed i dit liv – ja det er en flugt.

Det vigtigste i livet er ikke at opfylde andres behov og at følger den indre-dommers stemme, men der imod at gøre det der gør os glad.

Så hvad gør dig glad?

Uh ha det var et stort spørgsmål tænker du måske. ”Det ved jeg da ikke”. ”Det har jeg da ikke tid til at mærke efter og opfylde, så falder familien og hverdagen sammen”.
Men niks det gør den ikke, det er kun dig der falder sammen, hvis du ikke stopper op og lytter ind – Hvad gør dig glad?

 

Få healende støtte fra Vand elementet
Til at støtte dig i at lytte til dig selv, dine ønsker og behov, sådan rigtig mærke efter kan du bruge vand-elementets healende energier. Vand elementet støtter og styrker kommunikationen med dig selv.

Tag en tur i havet, svømmehallen, badekaret, bruseren, fodbadet.

Du før også vand elementet ind i dit liv via de blå farver. Når du skal arbejde med dig selv er det den mellemblå farve du skal bruge. Det kan være håndklæder, dug, tæppe, male en væg eller møbler.
Det er rigtig godt at sove i mørkeblåt sengetøj. Her får du også rigtig meget vand element omkring dig som når du er sammen med det fysiske vand.

 

Mere healende støtte til dig og dit liv
Vil du lære mere om, hvordan du får støtte og healing fra vand elementet er der lige nu 3 pladser på Spirituel Boligindretningskurset i 3 trin. Det er et online kursus, men har du brug for hjælp, støtte eller sparing, så er jeg gratis til rådighed et helt år. Hjælpen er både til indretningen af dit hjem, opgaverne i kurset og til den personlige udviklingsdel, hvor du måske har brug for at en at snakke med om, hvad der sker inde i dig eller andet.

Her kan du læse mere om Spirituel Boligindretning

Du kan læse mere om Spirituel Boligindretningskurset i 3 trin her

Ønsker du at vide mere om Hverdagslykkekortene, kan du læse mere her ellers er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

 

Jeg vil ønske dig en rigtig skøn og smuk dag.

 

Du er altid velkommen til at kommenter eller spørge her neden under.

 

 

 

 

Skriv et svar