- healer og skaber balance

Min bolig er mit spejl

 

Jeg elsker chi kick

Ja jeg bliver nød til indrømme det, nu hvor jeg er blevet bevidst om, at jeg elsker rod. Eller det er ikke rodet jeg elsker for det hader jeg faktisk. Jeg lukker det bare ude af min bevidsthed, fordi det er et nødvendigt onde til det vildeste fede kick jeg får når jeg rydder op. Jeg elsker at rydde op, min krop bliver helt euforisk af det.

Da jeg lavede online workshoppen Forny din energi i sommeren 2015. Anede jeg ikke, da jeg startede, at det også kom til at handle om, hvordan du ændrer din krops higen efter det fede kick som oprydning giver. For når du rydder op frigives og dannes der nærende og opløftende energi chi. Og det er den energi som min krop og sjæl higer efter.

Se nu gider jeg jo ikke at have det rodet og besværligt mere i mit liv, så nu vil jeg i gang med at gøre, så jeg kan rumme at have denne her nærende opløftende energi chi i mig og omkring mig hele tiden, så jeg ikke fortsat er chi narkoman.
Jeg har arbejdet med dette her før, men jeg kommer mere og mere ind til kernen og bliver mene og mere bevidst om, hvad det er der sker inde i mig og mit liv. Jeg ser det fra flere vinkler nu og er overbevist om, at der kommer flere vinkler på det jo længere jeg arbejder med det. For jeg bliver jo mere og mere bevidst.
Jeg kan mærke i hele min krop og hjerte, at det her emne er nøglen til mit liv. Det larmer så meget i min hverdag, hvis det ikke havde stor betydning for min personlige udvikling, så ville det ikke være i mit liv. Jeg har jo valgt på et tidspunk i mit liv både bevidst med fuld overlæg og ubevidst, at tingene skal være svære i mit liv. Det skal jeg nok komme mere ind på i næste blogindlæg.

Det kan også være, at det slet ikke har noget at gøre med, at min krop ønsker det her chi kick, men noget helt andet. At det blot er et symptom, men det kan jeg først blive bevidst om, når jeg har gået den her vej (hvor jeg finder ud af, hvordan jeg kommer af med behovet for at få de her chi kick) et stykke tid.

Jeg er kun kommet her til i min bevidsthed, fordi jeg har lært at være bevidst om de universelle naturlige love og om, hvordan jeg udnytter dem i min boligindretning. Det er også derfor jeg elsker at leve med bevidstheden om, hvordan jeg udnytter de 5 elementer i mit liv og derved også min boligindretning.

 

Bevidsthed

Når jeg er blevet bevidst om noget, så et det kun ud fra, hvor jeg er lige nu. Når jeg så har arbejdet og levet med det i et stykke tid, så dannes der endnu en bevidsthed, et dybere lag i min bevidsthed om den pågældende ting. Og det er her jeg er nu; hvorfor jeg lever i rod og alting er så skide besværligt i mit liv.

Min bolig og min dagligdag ønsker at hjælpe mig til at blive bevidst om, hvad det er jeg skal arbejde med. Men hvad er slutmålet? Indtil videre er jeg bevidst om, at det er at komme ind til kernen af mig, leve ud fra min sjæls lys. Men det kan være, at det er noget helt andet, men det ved jeg først når jeg kommer tættere på og er kommet på et højere bevidsthedsniveau – har fået skovlet flere spadestik væk fra og ind i mig selv.

 

Jeg elsker at gøre ting besværlig for mig selv

Det bliver sådan en dal bjerg dal bjerg energi jeg lever i, og hold nu op det er jo, sådan jeg har levet i godt 25 år. Jeg er frisk, jeg er træt, jeg er frisk, jeg er træt. Jeg har været så træt, af det her mønster i de sidste 25 år, hvor jeg har været bevidst om det. (For 15 år siden knækkede jeg koden, men lukkede hurtigt ned for det gode liv igen. Det fortæller jeg videre om i næste blogindlæg.)
Alt sammen kom til “overfladen” i min flytning til mit nye smukke og nærende sted her i Gislev. For nu har jeg mulighed for at observere i nye de “rene” omgivelser, som en ny lejlighed er.

Jeg var så fast besluttet på, da jeg flyttede til Gislev, at jeg kun skulle have de ting som har brug for i mit liv lige her og nu. Ikke noget med at have ting opmagasineret et andet sted ude i byen. Jeg havde dog regnet med, at jeg hurtigst skulle finde et kontor her i Gislev, så alle FUNE ting kom ud af lejligheden.
Men det skete ikke. I stedet kom den her lidt dræbende energi ind i mit liv, hvor jeg ikke får gjort ting og papkasserne står alt for lang tid. Ja jeg er ikke færdig endnu. Det er mig total umuligt at få lejligheden gjort smuk og ryddet op. Men hvorfor?

Jeg havde jo de største intentioner om at få et smuk hjem. Jeg er Bevidst Indretningsrådgiver jeg ved, hvad det gør ved mit liv at tingene ser ud som det gør. Det eneste jeg glemte var mig selv. Hvis jeg ikke ville se mig selv, give plads til mig selv og lytte til mig selv, ja så må min bolig jo ligesom gøre det for mig.

Det var med vilje, at jeg ikke pakkede det hele ud med det samme. For jeg havde brug for at lande og tage det roligt, men men det gik for roligt, fordi jeg ikke var bevidst om en ting som jeg gik og skjulte for mig selv. Fordi jeg ikke stoppede op og lyttede, sådan helt rigtigt. Alting skulle afspejle, at jeg havde det godt og var kommet videre. Og det at tingene ikke skulle pakkes ud så hurtigt blev bestemt af mig, fordi jeg ønskede at tage det stille og roligt, så jeg lyttede til mig selv. Men det var jo slet ikke derfor. Jeg lyttede ikke til mig selv. Det hele handlede om, at når jeg kom på plads, så var det virkeligt, at Tore og jeg var gået fra hinanden. Mit hus afspejler jo mig og mit liv. Og det var jeg slet ikke parat til.

 

 

Jeg elsker at vaske op

Det var min opvask, der blev min redning og åbningen til min nye bevidsthed, som jeg skriver om her i blogindlægget.

For jeg bor jo i den her skønne lejlighed og ønsker af hele mit hjerte, at her er pænt. Hov det går lige op for mig i skrivende stund, at det er for at kunne leve op til at være Bevidst indretningsrådgiver og det folk tænker om mig, at det er, derfor jeg ønsker det af hele mit hjerte, og det her slet ikke noget at gøre med mig.

Jeg kredser hele tiden omkring mig selv. Jeg ønsker ikke at mærke mig selv, for det har jeg jo lukket ned i så mange mange år. Jeg troede, at jeg gjorde det, men det kan jeg ikke helt rumme endnu, og derfor skubber jeg det ubevidst væk igen.

Nå men tilbaget til det jeg var i gang med at skrive om. Jeg kunne ikke forstå, at jeg ikke tog opvasken. Ja jeg lagde mærke til, at jeg ønskede bevidst at samle sammen til der var meget at tage på en gang. Jeg elsker nemlig at vaske op at få ting væk og ordnet. Og med en lille opvask, så er det lige som ikke det samme. Jeg kom til at tænke på, at det er også sådan jeg har det med rod. Jeg elsker at smide en masse papirer ud på en gang, og det kan jeg jo ikke opnå, hvis jeg smidder det ud med det samme.

Så både bevidst og ubevidst samler jeg opvask og papirer i bunker, så jeg kan få det her chi kick, der dannes når det bliver gjort. Men hold nu op jeg er jo også så “herligt” beskæftiget med det, så andet i livet ikke kan være der. F.eks lethed, overskud og kærlighed.

Som jeg altid siger, så er vi vores bolig. Det er et spejl på, hvordan vi har det, og hvad det er vi skal arbejde med i os selv.

 

Endnu en stor opdagelse

Jeg er havnet i “burde, skulle og skal” mønsteret og det er jo, derfor jeg ikke får gjort ting. Der er ingen nærende og opløftende energi omkring det. Ingen selvkærlighed eller lyst. Derimod forsvinder jeg mere og mere fra mig selv.

Jeg skal derimod ind og have fat i sætningerne “jeg ønsker, jeg har lyst til, det kunne være skønt at gøre”. Det giver opløftende chi enegi i sig selv. Jeg skal vælge mig selv og gøre ting for min skyld og ikke for andres.

Kender du til det?

Når du kommer ind og lever i “burde, skulle og skal” mønsteret, så flygter du fra dig selv.

Ønsker du støtte til at få hjælp til at komme ind til dig selv og leve i den her nærende opløftende energi? Så start med stille og roligt at udskifte sætninger “burde, skulle og skal” med sætningerne “jeg ønsker, jeg har lyst til, det kunne være skønt at gøre”.

Det er tid til selvkærlighed og lysten til at være mig – turde at være mig. Det er jo det min nye rejse handler om: Turde være mig?
Jeg skal ind og arbejde et spade stik dybere med min selvkærlighed og lukke letheden ind.

Hold op det kan jeg ikke uden min støtte fra de 5 elementer. Jord, vand og træ elementet er uundværlige støtter i min personlige udvikling for tiden.
Træ giver mod og styrke, jord grounding og vand skaber kontakten til mig selv. Træet og derved modet og styrken til at være mig selv, bliver næret af det jord træet står i og vandet sørger også for at træet får næring og kan udvikle sig. Uden jord og vand vil træet vælte og dø af tørst.

Jeg skal jo ind og turde at lukke op til mig selv og lukke mig selv ind i livet. Mærke chi enegien i mit lev hele tiden.
Det er også derfor jeg laver Lermeditation og ler skåle i denne her tid. For at kunne rumme at lukke lykken, harmonien og energien ind i mit liv.

 

 

Lidt refleksion over det var være hjemløs

Når vi bliver hjemløse, så flygter vi fra os selv. Vores bolig er et spejl på os selv, og når vi ikke længere ønsker at have et hjem omkring os, så lukker vi af til os selv. Der er nogle ting som vi ikke ønsker at se på, det er for voldsomt, og vi flygter fra os selv. Vi har brug for en pause fra os selv. Det at være hjemløs kan så være vejen ind til os selv igen. Men vi finder først os selv når vi tør se, hvordan vores bolig afspejler os.

At leve i rod eller at leve i total perfekt indretning, hvor alt er rent og pænt konstant vidner om ubalance hos det eller de mennesker, der enten roder eller har total brug for struktur og kontrol.

Men faktisk er ingen hjemløse fordi du altid har dig selv med, og derfor har du ting omkring dig. Der er ingen der går nøgne rundt.
En bolig behøver ikke at være et stort hus eller lille lejlighed. Det kan være en skurvogn, papkasse, campingvogn, sofaen hos en ven eller hjemme hos mor, men afspejler alt sammen, hvor du er lige nu i dit liv. Hvem er du?

Da jeg var i Dhaka i november sidste år. Kørte vi ofte forbi 3 damer og det sted de boede på gaden. Jeg har aldrig set et så rent og pænt fortov. De få ejendele de havde stod pænt og nydeligt og de fejede hele tiden skidt væk. Det var så flot og inspirerende. Jeg er så ked af, at jeg ikke fik taget et billede af dette smukke hjem.

 

Det at være på ferie er også en form for hjemløs tilstand.Det er også derfor, det er så skønt at komme på ferie. Du kommer væk fra det spejl som du lever i der hjemme. Du kan ikke se skoven for bare træer, og derfor har du brug for luft forandring.
Derfor er det også ofte sådan, at du får ryddet op og gjort ting når du kommer hjem. Du har ændret dig, og derfor må boligen også ændre sig. Den afspejler jo din energi.

 

Ofte roder jeg når jeg er på besøg hos nogen. Mine sko, jakke og taske formår altid på en eller anden måde at rode og fylde et meget stort areal. Når jeg er hjemme hos min mor, så går der ikke mange sekunder, så er mange af mine ting i de fleste rum i huset. Jeg pisser mit territorium af på den måde. Men hvorfor gør jeg det?
For at fylde og indtage min plads i livet. Nu kan jeg jo så gøre noget ved det, fordi jeg er blevet opmærksom på det. Jeg er blevet bevidst om endnu en brik i puslespillet. Hvor er livet dog herligt finurligt.

Arbejder du med dig selv og fx. går til psykolog, ja så kan du støtte og hjælpe dig selv på vej, ved at blive bevidst om, hvordan du indretter din bolig, så den støtter dig. Din personlige udvikling glider lettere, når din bolig kan ændre sig i takt med dig. Men det svære er at give dig selv lov til at blive bevidst om, at det er sådan det hænger sammen og så handle på det.

 

Ønsker du at vide mere om Forny din energi som jeg skrev op i starten af blogindlægget, så finder du det her Forny din energi

Ønsker du at lære at arbejde med og udnytte de 5 elementer i dit liv og bolig, så vil jeg elske at lærer dig det. Læs mere om, hvordan her på Bevidst IndretningsAkademi

 

 

 

Skriv et svar