- healer og skaber balance

Lyserød Magi – Luk kærligheden ind

 

Den 1. januar fik jeg taget en masse billeder. Et af dem ser du ovenover.
Førhen ville jeg kassere sådan et billede, fordi du kan se en dobbelthage, men ved du hvad?
Jeg er så utrolig lige glad og hold nu op, hvor ser jeg glad ud (som jeg også var).

Igennem 2014 og 2015 har jeg arbejdet med kærligheden til mig selv, og her har jeg brugt den lyserøde farve.
Først startede jeg ud med at købe lyserøde/rosa tørklæder som jeg gik med. Jeg købte også et lyserødt krus. Det var stort og også lidt grænseoverskidende, fordi jeg ikke var vant til lyserød.
I 2015 fik jeg en lille lyserød halv-væg i mit Kærlighedsområde ud fra Baguakortet. Det satte skub i hele healingen af mit forhold til mig selv.

 

Mine skønne kunder
Jeg har mange kunder, der har brug for lyserød i deres liv. Komme i kontakt med deres feminine side og elske sig selv.

Det er altid farven Pudersky fra Flügger som jeg anbefaler mine kunder.

En kunde malede en rund cirkel i stuen. Hun synes, at det var for kedeligt at væggen bare blev malet lyserød. Efter 3 måneder (tror jeg nok det var) mødte jeg hende inde i byen og hold nu op der var sket en forandring. Hun gik smukt her og stålede af kærlighed til sig selv og i en fiks lille nederdel (hun gik førhen altid i bukser), og ud over at elske sig selv, så var hun også blevet forelsket i mand, som hun nu 3 år senere stadig lever sammen med, ja faktisk har de lige købt fælles hus.

 

En anden kunde malede en lyserød væg også i Kærlighedsområdet og det hun opdagede var, at healingen var så kraftfuld, at farven sugede hende helt hen til sig, så hun sad tit helt op ad væggen og blev healet af farven. Hun sad og nød det.

Den 30. december var jeg i København for at aflevere 2 Bevidst indretningsrapporter til to par, der flyttede ind i noget nyt.
Begge kvinder havde svært ved at stå i selv og være stræk. Det gjorde, at de blev drænet for livsenergi, fordi børn eller manden fik overtaget i livet og dagligdagen. Kvinderne havde længe levet uden at tage vare på sig selv og har nu brug for at elske sig selv for at blive, sådan rigtig glad igen.

 

Jeg vil ønske dig en rigtig smuk dag. Husk at være sød ved dig selv i dag. Start med at tænke, snakke kærligt om dig selv og med dig selv.

 

Vil du lære mere om Ild elementet og alle de andre elementer, så kan du nu komme med på det nye Bevidst IndretningsAkademi, der starter den 15. januar 2016. Du kan lære mere her 

 
 
 

2 Responses to Lyserød Magi – Luk kærligheden ind

 1. Sine I siger:

  Det lyder meget sundt 🙂 Man skal nu en gang elske den man er 🙂
  Synes den væg er voldsom fed – fed måde at lave noget anderledes på 😉

 2. Karina Bro siger:

  Kære Sine

  Tusind tak for din kommentar. Ja det har du så ret i, men mange er ikke opdraget til, at det er normalt er tage vare på sig selv og elske sig selv.Og her er den lyserøde et magisk værktøj til at ændre den opfattelse.

  Jeg vil ønske dig en rigtig god og smuk dag.

  Kærlig hilsen Karina

Skriv et svar