- healer og skaber balance

Meditation – hvorfor det? Hvad dette har med Bevidst indretning at gøre?

Dette bliver et lidt anderledes blogindlæg. Da jeg ved, at mange af jer ikke er på Facebook, har jeg valgt at lave dette indlæg.

Jeg skrev i går den 30. juli dette på Facebook
Det er så fantastisk at meditere, sådan helt uden musik og en person, der guider mig. Igennem mit arbejde med mine ler skåle er jeg nu sådan rigtig ved at lære at lytte til mig selv og ikke alt det larm, der er omkring mig.
Sandheden og svarene er inde i mig, og det er en smuk oplevelse at lytte til min sjæl.
Blive helt stille og lukke alt ude og så lytte til svarene, der dukker lige så fint op. Jeg gør det nu med og uden en skål i min hænderne.
Svarene er inde i dig selv Det kræver træning at lære at lytte og slå hjernen fra, men hvor er det smuk og magisk når det så sker.
Rigtig smuk dag.

Efterfølgende fik jeg dette spørgsmål
Jeg har fået et rigtig godt spørgsmål som jeg gerne vil dele med jer.

“Hvad er dit ankerpunkt under meditationen? Skålen?”

Mit svar : tak for din besked. Jeg håber, at du har en god sommer. Mit ankerpunkt er at mærke mig selv og lytte til mig selv. Går jeg roder med en tanke, så sætter jeg mig ned og spørger mig selv om, hvad gør det ved mig – svaret kan være, ked af det, sur, glad m.m. – hvad ligger der bag – hvorfor møder jeg dette på min vej. Hvorfor lige disse tanker.

Jeg kan også sætte mig ned og tage en af mine færdige skåle i hænderne og mærke efter, hvad den rører i mig – ked af det, ro, alvorlig, sur, rastløs m.m. og så kan jeg spørge ind til, hvorfor nu det – der er jo en grund til, at jeg netop tog den skål i hånden – hvad vil den fortælle mig.

Den 3 ting jeg gør for tiden er, at når jeg laver Parmone Ler skålene, så kommer jeg i en meditativ tilstand (du kan også læse mindfulness) – hvor jeg bliver stille og lytter til mig selv – kommer helt i balance og ro. Igennem mit arbejde med skålene har jeg elimineret min kontrol, angsten, frygten og at alting skal være så perfekt – for hvad er smukt? De smukkeste skåle jeg har lavet er dem jeg synes var grimme, da de blev til, fordi de ikke levede op til den norm jeg havde pågældende tidspunkt.

Jeg er ved at kigge på FUNEs fremtid og det nye bliver at lære dig at komme i ro og mærke dig selv – Mindfulness vil nogen nok kalde det.

http://parmoneler.blogspot.dk

Nu sidder du måske at tænker, hvad dette har med Bevidst indretning at gøre
Det gjorde jeg nemlig lige.
Da jeg startede min uddannelse som Neo Feng Shui rådgiver, anede jeg ikke rigtig helt, hvad det der meditation var for noget. Det at arbejde bevidst med min boligindretning, så min bolig støtter mig i min personlige udvikling og min hverdag som sådan, har det medvirket til, at jeg i dag kan tilbyde Ler-meditation. Jeg tør at stå frem og sige her er jeg og det her kan jeg. Jeg har sluppet kontrollen, angsten og frygten. Ved at skabe balance i de 5 elementer i vores hjem tør jeg være mig selv og stå ved den jeg er. Det er stort for mig. Det hele er sket i en meget nænsom proces.

For mig handler det om at bruge de redskaber som vi har i hverdagen til at have et godt liv. Hvad er mere nærliggende end at bruge vores hjem og os selv? Boligen bruges til at støtte os og vi har selv svarende inde i os.

Skriv et svar