- healer og skaber balance

Referencer

Reference med før & efter billeder – fra Facebook

I foråret havde jeg besøg af en neo feng shui rådgiver, som gav mig en grundig rådgivning om mit hus, og hvad jeg kunne gøre af forbedringer, for at tiltrække et bedre liv med visse svære områder, jeg syntes at løbe panden imod.

Forvandlingen af navne skiftet, samt den ydre forvandling af teressen, skænken, trappen og ja nu køkken, har medført at der også er sket en stor udvikling inde i mig.

Jeg har ikke fortrudt et øjeblik, selv om det både har kostet sved og tåre, og nogle bump og rutjeture ned af bakken!! Der er et ordsprog der hedder du skal elske dig selv, før du kan elske andre. Det har jeg knap været så god til! Jeg har mere haft travlt med at elske alle andre, end lige mig selv.

Efter alle mine tiltag, er jeg blevet meget bedre til at give mig selv egen omsorg, respekt, og kærlighed. NU begynder jeg at mærke efter inde i mig, og lytte til hvad min intuition siger. Gøre hvad jeg har lyst til, og ikke hvad andre syntes og mener. Jeg prøver at anerkende min følelser, såvel positive som negative Jeg stråler mit lys, og jeg er taknemmelig for alt det gode der kommer til mig nu.
Tak – Elenah
Før og efter billederne ligger i den rækkefølge som Elenah arbejder sig igennem huset.

 


 

Farver og meditation er mere end ord
Jeg har kendt Karina Bro, ejer af FUNE i mange år og bruger hende som konsulent i boligindretning.

Jeg har haft megen glæde af hendes viden og indsigt i farver og rums påvirkning på de personer der bor i huset/ opholder sig i et rum.

Lige kort fortalt har jeg en hyperaktiv dreng på 10 år. Hans værelse var indrettet som et rigtigt børneværelse med rigtig mange hylder i diverse farver, der var grønne, sorte, gule og røde hylder overfyldt med legetøj, blå lamper, sort/hvid skrivebord stående i et hjørne, en lyseblå væg samt legetøj overalt.

Karina påpegede at disse farver ikke havde den positive indvirkning på ham. Bl.a. rød sætter aktivitetsniveauet OP!! Lyst trægulv. Han havde hylder hængende over sengen, hvilket kan giver dårlig søvn. Den lyseblå væg hyppig vandladning. Skrivebordets placering gør ham utryg.

Jeg tog al dette til mig og her da jeg stod og skulle flytte inddrog jeg igen Karina Bro for at få lavet det mest optimale børneværelse til drengen.

Han har nu et rum med mørkegrå/sort gulvtæppe. Hvide vægge. Der hvor han sover er der INGEN hylder hængt op, men i stedet en drømmefanger i blå nuancer samt en lille rød natlampe. Han har fået et hvidt skrivebord med en sort/hvid kontorstol som er placeret så han kan se rundt i værelset og ud til os andre hvis døren er åben. Der hænger kun 3 hylder i sort, grøn og rød, hvor der er lidt legetøj (mere udstilling). Resten af legetøjet er kommet i hvide kasser (han har også ryddet op her i forbindelse med flytningen) samt der er sat hvide skabe op til hans tøj og legetøj.

Jeg har nu en mere rolig dreng som elsker at være på sit værelse og lege hele dagen! Jeg vil sige at jeg nu har en aktiv dreng og ikke en hyperaktiv.

Selv vores omgangskreds kan se og mærke forskellen og der er kun tale om en periode på 6 uger!!

Under vores konsultationer kom vi også ind på det at meditere. Hvor godt det er for krop og sjæl. Dette fordi min knægt ikke kan rumme følelser både positive og negative. De flyver ud i arme og ben på ham og han bliver dermed meget urolig og up gearet.

Jeg brugte en af øvelserne på min knægt, nemlig det med at sidde med lukkede øjne, langsomme dybe vejrtrækninger og så mærke efter inden i sig selv. Jeg sad med ham helt tæt og guidede ham igennem vejrtrækningsøvelsen og da vi kom til hans kribble-krabblen i arme og ben skulle han prøve at hente dem ind til midten af kroppen (maven) og aflevere dem over til mig. Han valgte i stedet at aflevere dem til en bamse han har, for den er der for at hjælpe og passe på ham.

Når min dreng nu har denne uro i kroppen går han selv ind og sætter sig med sin bamse og sender alle sine ”myre” over i den.

Jeg takker Karina for denne vidunderlige vejledning der har bragt ro og overskud tilbage i mit hjem/liv.

Hilsen Mai Bach


Jeg har haft fornøjelsen af Karinas evner til at lave små ændringer i mit hus og på mit kontor. Det har hjulpet lige præcis på de punkter jeg ønskede at få lavet om.

Tænk at jeg skulle blive så glad for brunt, en farve jeg har hadet i alle årene. Denne farve viste sig at være den jeg har haft meget brug for og som har gjort små ændringer til store ændringer.
Der er kommet mere ro og bedre kommunikation i mit hjem.

Så jeg kan kun varmt anbefale Karina.

Eva


At bringe ny energi og klart fokus ind i hverdagen kan gøres på mange måder. En af mine til tilgange var en konsultation med Karina Bro fra FUNE. Med udgangspunkt i mit hjemmekontor og inspiration fra Neo Fung Shuis farver og energibaner gennemgik vi vores hjem. Jeg fik inspiration til at afklare mine personlige mål og skabe større synlighed omkring mine faglige og personlige kompetencer. Nu tre måneder efter konsultationen har vi bl.a. flyttet lidt rundt, klippet hækken, købt ny ringeklokke, suppleret med lidt “nips” i nye farver og smidt et par arvestykker ud. Og jeg oplever allerede, at nye spændende muligheder dukker op. Karinas kombination af faglighed og rolig facon gav et skub i den rigtige retning.

Ghita


Jeg har haft fornøjelsen af Karina Bro power foredrag på livsstilsmessen i Nyborg d. 28 oktober 2012 – emne KÆRLIGHED

Ja ja tænkte jeg, jeg har det jo godt – også i mit forhold, men man kan altid lære noget nyt og DET gjorde jeg.

Jeg gik derfra med en energi jeg ikke har haft i flere måneder pga. sygdom, men den dag havde jeg en helt varm følelse inden i, håbfuld og en lyst til at gå hjem og forandre mit liv/hjem.

Mit (vores) kærlighedsfelt ligger i soveværelset! Jeg gik hjem og begyndte på at ændre på nogle ting så som bøgerne blev sat ind i et lukket skab, et par af de sorte hylder blev skiftet ud med nogle svage gule, der kom levende lys op, dæmpet rødt sengetøj, en bamse der betyder meget for mig, kærestens bøger, de byder meget for ham og så fik jeg ryddet op og ud i mit klædeskab.
Resultatet, ud over at jeg / vi sover bedre om natten, kæresten er blevet meget mere kærlig og omsorgsfuld, hvilket jeg jo også er blevet OGSÅ mod mig selv, tja så lå jeg syg i 3-4 dage efterfølgende, men det var det værd!

Denne forandring har kun været muligt pga. Karinas foredrag og øjnåber samt min fantastiske kæreste som bare kigger på mig og siger ”du slår dig løs, bare der er plads til mig”. Det er der selvfølgelig.

Jeg vil helt vildt gerne i gang med de andre 8 felter, men de tages i små bidder OG når jeg har overskuddet og tiden til at ligge syg, for det tror jeg helt sikkert på vil ske. Som Karina Bro siger ”du er i gang med en udrensning” og det skal jeg lov for og jeg er så klar til forandring i mit liv nu!

En stor tak til dig Karina Bro for et helt fantastisk foredrag.

Hilsen Mai Henriette Bach

 

Kære Mai Henriette
Først vil jeg sige mange tak for din flotte kommentar. Jeg er utrolig glad for at jeg og mit foredrag gør en forskel.

For det andet vil jeg sige, at det er ikke sikkert, at du vil reagere på sammen måde, når du arbejder med de 8 andre felter. Det er ikke alle der reagere sådan som du gør. Husk at ryd op stille og roligt – men det er du jo også opmærksom på.
Jeg glæder mig til at høre mere om dine erfaringer med Neo Feng Shui. Husk at tage før- og efter billeder, så du rigtig kan se forandringerne.

De bedste hilsner fra Karina Bro