- healer og skaber balance

Spirituel boligindretning 

Juni tilbud

Lige nu tilbyder jeg helt ekstraordinært 3 timers Spirituel Boligindretnings-rådgivning hjemme hos dig – spar 2.000 kr. 

 

3 gavekort tilbage. Skal indløses inden den 1. september 2017

 

Sådan foregår det

Jeg kommer og rådgiver dig i, hvordan du lukker den healende energi ind i dit liv og hjem.

Vi får en snak om, hvad du har brug for lige nu at få ordnet i huset, hvilke elementer og farver du har brug for, så du bliver støttet bedst muligt i dit liv og dagligdag. Du får råd og vejledning til at indrette 2 af rummene i din bolig. 
Vi starter med at snakke sammen, du viser mig rundt i huset, derefter går jeg rundt selv.

Derefter får vi en snak om, hvilke ting, der skal gøres i de 2 rum i boligen for at den støtter dig bedst muligt i dit liv og personlige udvikling.

Jeg lærer dig, hvordan du bruger den healende chakraskål i din hverdag og i din bolig.

Besøget er inklusiv healing, meditation og clairvoyance med den healende chakraskål. og inden jeg tager afsted igen, har du en plan for, hvad du skal gøre. Du skriver selv ned undervejs.

Her efter har du mulighed for op følgende spørgsmål i 3 måneder efter mit besøg. Så når jeg går ud af døren, står du ikke alene med det hele.

Ønsker du at få gennemgået hele huset så spørg om tilbud.

 

   

 

Gitte fortæller 

Det har været en skøn og inspirerende at have dig i mit hjem og gennemgå fra rum til rum og komme med forslag og ideer.

I det hele taget har det været en fornøjelig og opløftende at tage fat på de projekter og de har givet mig mere energi og tro på at der er en sammenhæng i hvordan det påvirker ens energi og humør.

Tak for at du sætte skub til en mere åbning for nye muligheder og sætte mit præg i mit hjem.

Tusind tak og er enorm glad for det.

Kærligst Gitte

 

Pris 

3.569 kr. for 3 timer – 2 rum i din bolig plus din indgang. 
inklusiv moms, kørsel *, din personlige healende Chakraskål værdi 850 kr. og 3 måneders støtte. 

 

Prisen er fra 2. juli  på 5.569 kr. lige nu sparer du 2.000 kr. 

 

KØB dit gavekort nu og brug det inden den 1. september 2017. 
Skriv til mig på mail@fune.dk  eller ring til mig på 26 25 88 18

 

*  kørsel i Danmark. Plus 500 kr. i brotakst over Store Bælt. Ved færgeoverfart spørg om tilbud. 

 

Bemærk det handler om, hvilke farver der skaber den bedst mulige energi i dit liv lige nu, så du for optimal støtte. 
Du får ikke en plan over, hvordan du indretter hele dit hjem. Er du interesseret i det, er du altid velkommen til at bestille et tilbud hos mig priserne ligger fra 6500 kr. 

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 26 25 88 18 eller skrive til mig på  mail@fune.dk

 

 

 

                     

 

 

      

 

Spirituel Boligindretning – hvad er det?

Med Spirituel boligindretning tilbyder jeg dig en healende genvej til at skabe balance i dit hjem og dine chakra, så du kan bevare din energi og få overskud og flow i hverdagen.

I Spirituel Boligindretning skaber du balance i de 5 elementer (ild, vand, træ, jord og metal) i din bolig og samtidig med det skaber du balance i dine Chakra, hvor de 5 elementer også er til stede.
Din boligindretning støtter og skaber balance i dine chakra og dig selv igennem arbejdet med de 5 elementer. 
Når du arbejder med de 5 elementer i din bolig samtidig med, at du gør et indre healingsarbejde i dine Chakra støtter du dig selv, din krop og din personlige udvikling. 

Ved at skabe balance i hvert rum i dit hus, skaber du samtidig en hverdag fyldt med støtte og dejlig medvind til alle de ting som du ønsker skal være en del af dit liv.

Spirituel boligindretning skaber en nærende balance i dit liv og krop.
Har du svært ved at holde din energi hjemme i dig selv? Så er dette et rigtig godt redskab.

Du får en stor støtte til netop at holde din energi hjemme i dig selv, som er nærende og skøn.

 

Jeg arbejder med, at din boligindretning er et spejl på dig selv. Gennem arbejdet med dig selv og din boligindretning bliver du mere og mere bevidst om dig selv, dine handlemønstre og behov.

 

Jeg arbejder ud fra og med

 • De fem elementer ild, jord, vand, metal og træ
 • At skabe healende nærende balance i de 5 elementer i alle rum i boligen
 • Forene de 5 elementer og give dem øget styrke ved at arbejde med de healende chakraskåle 
 • Den nærende og healende Chi (energi)
 • Chi findes i og over alt. Jeg arbejder meget med farver, lyd, beskyttelse, renselse, symboler, krystaller, de healende chakraskåle, engle og fjer
 • De tre farveniveauer
 • Alt er levende – Alt er forbundet – Alt forandrer sig
 • Balance – kærlighed – energi

 

Den største styrke i indretning med farver får du ved, først at rydde op, dernæst skabe balance i de 5 elementer og til sidst at tilføre rummet en healende chakraskål. 

 

 

Spirituel boligindretning

Boligindretning kan styrke din selvudvikling. Med Spirituel boligindretning skaber du Harmoni, Kærlighed og Overskud i dit liv.

Din bolig er med til at styrke eller afkræfte dig.

Ved at arbejde med de 5 elementer i din boligindretning er det med til at afbalancere dine chakra inden i dig.

Når du integrerer arbejdet med din personlige healende chakraskål med din boligindretning, styrker du energierne i de 5 elementer både inden i dig men også i din boligindretning. Chakraskålen renser energien i rummet og støtter op om energierne i de 5 elementer. 

Spirituel boligindretning er derfor også et rigtig godt redskab til at støtte op om din personlige udvikling, selvindsigt og krop.

Spirituel boligindretning kan ikke erstatte terapi, men du får en bolig, der støtter dig i dit liv og den terapi du eventuelt går til eller alternativ behandling.

Med Spirituel boligindretning støtter jeg din personlige udvikling ved, at vi arbejder med energier, balance, farver, former, materialer og indretning i din bolig.

Med Spirituel boligindretning er din bolig med til at støtte dig i din hverdag og styrke din personlig udvikling.

Du styrker familien og dine børns udvikling ved at bo i en bolig, der nærer jer med støttende energi.

 

Når du arbejder med indretningen i dit hjem med Spirituel Boligindretning healer og afbalancerer du dine chakra og det hele støttes og forening med de healende chakraskåle, der støtter og styrker energierne ind i dig og uden omkring dig. 

 

 

Bevidsthed forandrer magisk dit liv 

 • Ved at arbejde med de 5 elementer, dine chakra, de healende chakraskåle og chi bliver du bevidst, men samtidig støtter det dig i at blive endnu mere bevidst.
 • Bevidst om uhensigtsmæssige handlemønstre, som du lever med i dag. Du bliver også bevidst om, hvordan du kommer ud af det, forandrer din situation til noget meget bedre.
 • Hvor er det det du spænder ben for dig selv?  Hvordan kommer du videre, ud af det, så du vælger at gøre de nærende ting i steder for dem, der dræner dig for energi?
 • Med balance i de 5 elementer i din boligindretning skaber du et solidt fundament, der støtter dig i at finde svarene, så du får et liv med ro, balance og overskud.
 • Med Spirituel boligindretning skaber du et hjem, der støtter og nærer hele familien i hverdagens udfordringer. Indretningen og farverne danner ramme for et hjem i balance med kærlighed, ro og overskud.

 

 

 

Skab din oase med farver

Når der bliver ryddet op kommer interiøret i huset også mere til sin ret. Du kan bedre nyde dine smukke ting, når du kan se dem. Farverne i huset kommer også mere til sin ret.

Det handler ikke om smag i Spirituel boligindretning. Du kan have lige den stil du vil have, blot skal alle 5 elementer være tilstede i rummet.

Det at arbejde med farverne i din bolig er med til at hjælpe dig med din personlige udvikling og samtidig støtter det op om at skabe balance i dine chakra. 

Overtræder folk dine grænser kan du også her med fordel arbejde med den brune farve i dit hjem.

I mine konsultationer ser jeg ofte, at det er farverne blåt, brunt og lyserødt, der mangler i hjemmene.
Har du svært ved at kommunikere med såvel andre som dine egne følelser, kan den blå farve være med til at styrke din kommunikation.

Er du endvidere en af de talrige, der lider af angst vil jeg anbefale dig, at arbejde med den brune farve.

Prøv at sov med mørkebrunt sengetøj og mærk forskellen.

Den lyserøde farve skaber kærlighed også til dig selv.

Det er ikke altid det er nødvendigt at male en væg. Puder, tæpper, kunst, billeder og duge i de forskellige farver kan sagtens skabe balance i et rum.

 

 

 

Min historie 

Det meste af mit liv har jeg ikke lyttet til mig selv. Jeg har altid været god til at lytte til andre og været der for dem. Men ikke mig selv.
Min verden ser helt anderledes ud i dag.

I dag er jeg blevet meget bedre til at lytte til mig selv og vide, hvad jeg har brug for. Jeg er glad og elsker mig selv.

Mit liv er ikke styret af lammene hysteriske anfald, angst, stress, kontrol, perfektionisme, selv sabotage og selvkritik. I dag har jeg masser af selvtillid, kan tage imod ros og kritik. Noget jeg førhen, havde meget svært ved.

Grunden til, at mit liv har ændret sig så markant er, at jeg har indrette mit hjem, så der er balance i de 5 elementer i alle rum i huset. Jeg bliver nu støttet i min hverdag og personlige udvikling herhjemme i mit hus.

Førhen blev jeg væltet omkuld, hver gang der opstod et problem lille eller stort. Jeg kunne også have dage eller uger, hvor alting så sort og meget trist ud.

Sådan er mit liv ikke længere.

Jeg møder ikke længere lammene problemer, men kun mindre udfordringer, som jeg med let hed kan overskue at gøre noget ved.
Jeg ligger ikke i fosterstilling i flere dage i træk og hullet i haven er også dækket til. Det er der ikke brug for mere. 

Min bolig støtter mig med en nærende energi, så jeg ikke bliver overrumplet af problemer.
Støtten gør, at de udfordringer, der dukker op i livet, dem kan jeg tage mig af med kærlighed og overskud. 

 

Ring og hør nærmere på mobil 26 25 88 18 eller send mig en mail på mail@fune.dk

 


 

Gratis jordstjernechakra meditation med fjernhealing med clairvoyance 

Den 22. marts 2017

Bemærk: Husk ikke at lytte med høretelefoner på. Hør kun en af meditationerne om dagen og kun en gang om dagen. 

 

 

 

 

Du har mulighed for at købe skålene og få healing i dit hjem hverdag.
Læs mere om skålene her