- healer og skaber balance

Til dig, der gerne vil have mere ud af livet

 
Der sker rigtig mange spændende ting i mit liv for tiden. Alle sammen er udfordringer, som jeg har mod på at gøre noget ved.

Udfordring eller lammende problem
Førhen blev jeg total lammet af angst bare over den mindste forhindring og udfordring. Ja jeg så slet ikke tingene som en udfordring, men som noget forfærdeligt noget, som væltede mit liv.

De udfordringer som jeg står med i dag er ting, der er forårsaget af det sted, hvor jeg er med min personlige udvikling.

 

De er lige så voldsomme som da jeg blev lammet af angst, men i dag tager jeg det stille og roligt og nyder livet imens.

 

Min formel i hverdagen
Mit overskud kommer hovedsageligt fra min udnyttelse af de 5 elementer.

Elementerne støtter mig i min hverdag, hvor jeg hver dag går 2 ture i skoven med hundene, laver ler meditation, skaber indre balance og energi i kroppen via Cai Chi og Qigong, trækker et Hverdagslykkekort for at se, hvad det er jeg lige har brug for at gøre noget ved, lange ophold i vand og en boligindretning, hvor der er skabt balance i de 5 elementer.

 

Rodet inde og ude
Jeg sørger for, at jeg har det pænt og ryddet op, hvilket er en udfordring her, hvor jeg er i min personlige udvikling.

Huset afspejler vores liv, så når det roder, så roder det også inde i os selv. Når vi rydder op, så påvirker det også rodet inde i os selv, og vi får nemmere ved at gøre noget ved rodet inde i os selv.

 

Mit gode råd til dig
Til dig der ønsker at se dine problemer som udfordringer, som du har fordi du udvikler dig af dem.

Første skridt er at give plads til dig selv i livet. Det gør du meget kraftfuldt gennem fysisk oprydning.

Tag det stille og roligt. Begynd med at smide 3 ting ud hverdag i en uge og sæt det så stille og roligt op. Det kan være æbleskroget, den meget slidte karklud, de hullede strømper osv. Ros dig selv for det.

Gå nogle lange ture og ophold dig i vand i længere tid.

Alt sammen er noget, der hjælper dig med at få mere afbalanceret energi og energi skal der til for at se problemerne som udfordringer.

Vandet er med til, at du har nemmere ved at kommunikere med dig selv. Naturen giver dig mod og styrke og oprydningen giver dig fornyet energi.

Det bliver meget nemmere at rydde op og smide ud, når du kan kommunikere med dig selv og kan mærke dine behov.

Mod og styrke har du også brug for til at møde de ting som dukker op, når du skal kigge på dine ting og beslutte dig til at komme af med det.

Vi har jo de ting vi nu en gang har af en grund. Mange ting er uafsluttede forhold, som vi nu skal sige god dag til og tage stilling til og det ikke altid rart.

 

      

 

Kom videre
Ønsker du hjælp til at komme videre i dit liv, så er jeg lige her og vil elske at hjælpe dig. Du kan læse mere om, hvad jeg kan tilbyde dig under 1:1 forløb.

Jeg vil ønske dig en smuk og skøn dag.

Kærlig hilsen Karina Ninette Parmone

 

 

Skriv et svar