- healer og skaber balance

Til dig fra mine skønne kunder

Hos Karina er der bare plads/rum til at være den man er.
Har leget med Ler meditation, hvor jeg har fået forskellige oplevelser og overskredet grænser og leget, fundet roen, hygget.
J.  Midt i 80´erne.

Karina er fabelagtig til at inspirere andre mennesker, til noget de egentlig ikke vidste de havde lyst til og som de bliver glad for bagefter.
E. Midt i 60´errne

Karinas Livsbillede workshop har givet mig klarhed over mine drømme og prioriteter, så jeg har fundet ud af hvilke ting og personer, jeg skal fylde mig liv med for at blive glad og lykkelig.
X. Midt i 30´erne.

Hjælpe til at forstå dig selv og dine ønsker og drømme. Mange ting bliver som du har ønsket dig. Der bliver mere harmoni i dit liv.
K. Midt i 30´erne

Karina kom hos mig for 1 1/2 års siden. Hun fik mine øjne op for alle de ting, jeg havde, som holdt mig fast i fortiden. Jeg lærte at give slip og give plads til mig selv og så ved mig selv og mine ønsker. Der er sket så meget fantastisk lige siden og det bliver ved. Tak Karina.
J. Midt i 50´erne.

Karina har været ude hos mig første gang til “bolig indretning”. Fik gennemgået huset, med en masse forslag og ideer til betydning af farver m.m. Her efter besøget bruger jeg mere tid på mig selv – dyrker min femine side som Karina sagde det ville være godt for mig. Er i gang med at male m.m. i flere rum, og det giver en fanden fornemmelse/ro i huset. Det bliver spændende at mærke effekten når vi er færdige, jeg glæder mig meget.
KM. ( I 40´erne) er på Bevidst boligindretnings forløb, hvor vi har 4 gange til at komme hele huset rundt. Hende og hendes mand får også en del opgaver der støtter deres personlige udvikling.

Karina er meget sikker i det hun laver og de råd hun giver når hun komme i ens hjem og giver råd omkring Bevidst indretning. Hos mig skulle der i første omgang males to vægge. Åh nej tænkte jeg, nu er alle væggene lige malet hvide. Jeg må sige efter væggene er malet, har det givet en anden ro i værelset.
Da jeg var meget syg med stress, skulle jeg købe senge tøj i brun farve. Gudfaderbevares tænkte jeg, det kan hun ikke mene men det gav sådan en ro, og jeg sov godt første nat. Figurerne skulle pakkes ned, det gav også ro, men som Karina sagde, der måtte gene være nogle, men ikke så mange, og der var mange kunne jeg pludselig se.
N. I 50´erne.

Tusind hjertelig tak for de flotte ord. Jeg er så stolt, glad og ydmyg. Jeg er så stolte af jer, at I tør gøre noget ved jeres liv og opleve glæde og lykke

Kærlig hilsen Karina

Skriv et svar