- healer og skaber balance

Tør vi være os selv?

Du har måske lagt mærke til, at der i FUNE har været et eller flere små jordskælv. Der er rykket lidt rundt og jeg har i det små ændret fokus. Det har også gjort, at jeg har forvirret dig som min kunde. Det har ikke været med vilje, men er sket på grund af, at jeg selv har været noget forvirret her i 2014.
Siden jeg startede mit firma for 4 år siden, har jeg knoklet og haft en plan for, hvad jeg skulle, og hvad FUNE skulle være. Der har godt nok været nogen udskiftninger, men jeg har hele tiden haft kontrol over situationen – troede jeg da i hvert fald, for jeg knoklede jo der ud af, fra morgen til aften.

Kontakt med min sjæl
I starten af 2014 kunne jeg ikke mere lukke for de små stemmer i hovedet. Dem der fortalte, at jeg gjorde det hele forkert, og jeg ikke ville komme nogen vegne med FUNE, hvis jeg ikke snart begyndte at lytte til mig selv, sådan rigtigt.
Det er kommet som noget af et chok, at jeg ikke gjorde det, for det troede jeg, at jeg allerede gjorde. Men jeg havde kun kradset i overfladen. Jeg har fundet ud af, at jeg har brugt rigtig meget tid på, at andre skulle fortælle mig, hvad der ville give mig succes. Nu ved jeg, at svaret ligger inde i mig – min sjæl ved det og jeg skulle ”bare” have kontakt med den. At lytte til sig selv er guld værd.

Mødet med astrologen
Det første skridt jeg gjorde i 2014 (jeg havde lavet meget spirituelt forarbejde i 2013 – lyttet til foredrag i Visionscenter for Fred, meditation og læst masser af bøger) var at kontakte Astrolog Anna Barber. Hun fik sat en stopper for alle mine tanker, og fik mig til at tænke stratetisk i forhold til FUNE. I hele FUNEs tid har jeg sat mange nye projekter i gang, uden at tænke mig om. Jeg fik  3-5 gode idéer hver dag. Det var ikke altid, jeg nåede at stoppe dem, før jeg havde handlet på dem. Startet et eller andet projekt, som jeg synes var en fantastisk idé. Sikke jeg har holdt mig beskæftiget, for ikke at komme i kontakt med mig selv og se, hvad der egentlig er det vigtige i mit liv – mærke og elske mig selv.

Anna fortalte mig, at jeg ville have det lidt svært med mine kunder indtil den 1. Juni, da jeg var i en gammel energi. Hun fortalte mig også, at fra 1. juni ville der komme en ny energi i FUNE og mig selv. Der ville se noget nyt. Men jeg skulle turde at give slip også på det, jeg holdt mest af, hvis jeg ønskede at forsætte med mit firma. Nu var jeg jo et menneske, der var styret af kontrol på flere planer, ved jeg nu og meget stædig – jeg vidste hvad jeg ville, og hvad FUNE var, så det var noget af en mundfuld at høre. Men jeg var opsat på at gøre det bedste for FUNE og jeg selv. Jeg begyndte, derfor straks at gå i gang med at give mig selv lov, til at give slip på min kontrol. Det blev meget nemt, da jeg sådan rigtig gik i gang med at lave alle mine Parmone Ler skåle til den 29. juni, hvor salget skulle starte.
Arbejdet med lerskålene var en berigende oplevelse på mange planer.

Omkring den 1. juni stod min hjerne stille. I min hjerne, hvor der ellers havde været masser af tanker om det ene og det andet, der skulle laves i FUNE – der var der nu bare helt helt stille. Jeg havde glædet mig, så meget til at finde ud af, hvad det nye skulle være, og havde nok regnet med, at lynet ville slå ned i mig med en fantastisk god idé, som jeg ellers har været vant til – men der var helt stille.

Kærlighedsenergien  sejrer
Jeg gik på sommerferie uden at gøre sådan rigtig god reklame for Ler-meditation, som startede lige efter min ferie – der var bare helt stille.
Midt i min ferie, fik jeg dagligt 10-20 beskeder om, at jeg var falsk, neo feng shui var noget lort, dumme sæk og meget mere. Det kom fra en kunde som jeg havde været hos lige efter påske. Han havde sendt meget ubehagelige mails på Facebook, men dem tog jeg mig ikke af, og heller ikke de få sms’er jeg fik en gang imellem. Jeg vidste jo, at han var en stakkel sjæl, der ikke havde det godt med sig selv ,og det ikke var rettet direkte på mig. Men til sidst blev det for irriterende, nu var det nok og jeg skrev en sms, at nu måtte det stoppe – ja der kom endnu flere og mere modbydelige sms’er. Min ferie blev noget påvirket af det og ikke mindst min energi. Jeg kunne vælge at gøre to ting.
Det første som alle sagde jeg skulle – konfrontere ham, melde det til politiet og få en advokat på, så jeg kunne få de sidste penge, som han skyldte mig. Det ville jeg have gjort førhen – sådan rigtig ride på den negative energibølge. Men jeg kunne mærke, at jeg mistede mig selv, hvis jeg gik den vej – jeg vidste også, at det kun ville give ham brænde på bålet. I stedet sendte jeg ham en masse kærlighed og positive tanker.

I en meditation fik jeg kontakt med hans sjæl, hvor jeg sagde tak for det han havde lært mig og nu ville jeg gerne have, at han lod mig være. Det gav mig så meget energi, at jeg fik taget mig sammen til at sende ham en mail om, at nu kunne jeg ikke hjælpe ham mere og sagde fra her. Jeg ønskede ham alt det bedste i livet – blokerede ham på Facebook (jeg har aldrig gjort sådan noget før) og jeg har ikke hørt fra ham siden. Jeg har valgt ikke at gøre mere ved pengene. Jeg er ret stolt af mig selv, at jeg bevarede kontrollen og lod kærlighedsenergien vinde.

De smukke forvandlinger
Jeg fortsatte med at være helt stille, og fik stadig ikke rigtig gjort reklame for Ler-meditation, som jeg havde glædet mig ,så meget til hele foråret. Min drøm om at fylde huset med snakkende kvinder og mænd om, hvad der sker i livet m.m. har været hos mig i mange år og troede, at nu skulle det være i år det blev opfyldt. Nik biks ikke denne somme. Jeg kunne mærke, at det er var tid til at være stille og det var ok.

Jeg havde nogle skønne kvinder, der kom engang imellem til Ler-meditation, og hvor har det været smukt at se deres forvandling. Du kan læse mere om deres smukke forvandlinger under Ler-meditation

Stille stille stille Nu står solen op….
Ja jeg var helt stille ind til midt i juli, hvor jeg tog kontakt til Sarah – sarahsspecial. Nu måtte der ske noget kunne jeg mærke. Næsten 2 måneder uden tanker og gode idéer, var alligevel lidt for meget for mig. Jeg anende ikke, hvad jeg gik ind til, da jeg sad med Sarah over Skype. Jeg anede ikke sådan rigtig, hvad en kanalisering var. Men igennem Sarahs hjælpere fik jeg kontakt med mig selv, mine hjælpere og min sjæl. Tidligere i år har jeg selv fået kontakt med mine hjælpere, ved at følge et kursus hos Sofie Rose, så det var ikke helt fremmed for mig. Sikke en fantastisk rejse jeg kom ud på ind i mig selv og hold da op, hvor har det sat gang i mange ting hos mig.

Efter vi var færdige mærkede jeg mig selv, sådan rigtig for første gang i mit liv. Hold da op sikke en fantastisk følelse det er. Tomrummet i kroppen blev fyldt ud. Jeg har dagligt siden selv mediteret og kommet i kontakt med mig selv og arbejdet mig igennem de mure og facader som jeg har levet med hele mit liv. Her har Ler-meditationen igen været et vigtigt redskab for mig. Det er så vigtigt, at vi lærer at lytte til os selv.

Jeg tør endelig at være mig selv
Jeg kunne mærke, at nu er det tid til at turde at lytte, sådan rigtig efter og ikke mindst turde at være mig – stå ved mig selv, og den jeg er. Det er da noget af et spring, jeg tager ved at lukke dig ind i mit liv, som jeg gør i dette blogindlæg. Det er ikke bare noget jeg lige sådan gør, men jeg kan mærke, at det presser sig på, og det er vejen frem – væk fra at leve bag mure og facader. Jeg vil nu og tør nu stå frem og være mig – hele mig. Jeg har sluppet kontrollen og angsten, der har været min tro følgesvend hele mit liv. Jeg blev ikke set som barn, der var ikke plads og derfor lukkede jeg mig bag mure og facader, men jeg tør godt blive set nu – det er tid til at stå frem og blive set. Set for den jeg er, og hvad jeg kan tilbyde dig.

Ja jeg er et spirituel menneske. Jeg tror bl.a. på den universelle kraft, universet, engle, lys, kærlighed og energi. Jeg bruger en masse dejlig tid på min egen personlige udvikling og hjælper andre med deres!

Jeg tilbyder dig
1:1 Ler meditation. Til dig som gerne vil mærke dig selv, møde dig selv, slippe kontrollen og frygten, prøve noget nyt på din personlige udviklingsvej, mærke ro og sprudlende energi i kroppen. Intropris spar 200 kr. Læs mere under 1:1 Ler meditation

1:1 Parmone Ler sjælsskåle kan også bruges til at åbne dig selv op. Ved at vælge en skål og have skålen i dine hænder, kan du mærke, hvad der rører sig i dig – ked af det, ro, alvorlig, sur, rastløs m.m.. Igennem samtale med mig og en meditation finder du frem til, hvorfor du netop tog denne skål i hånden – hvad vil den fortælle dig. Hvad er det budskab som du har brug for at vide lige nu i din personlige udvikling.  Intropris spar 300 kr. Læs mere under 1:1 Parmone Ler

1:1 Livsbillede. Et visuelt redskab, der åbner og sørger for, at dine drømme bliver til virkelighed. Ny pris og muligheder Læs mere under 1:1 Livsbillede

1:1 Bevidst Indretning – Hjem i balance kan støtte dig i din personlige udvikling. Jeg hjælper dig gerne, hvis du er parat til at lukke dette fantastiske, nemme og kraftfulde redskab ind i dit liv. Rabat 700 kr. til 15. august 2014. Læs mere under 1:1 boligrådgivning

Det fælles rodfæste er, at jeg ønsker at hjælpe og støtte dig i at åbne dig selv op og lære at lytte til dig selv. Væk med al støj, kontrol og angst. Ind med drømme, lykke, kærlighed, balance og energi.

Jeg ønske dig en rigtig smuk dag ♥

 

2 Responses to Tør vi være os selv?

 1. Tharani siger:

  Hold da op, Sikke en udvikling og lærerig proces du har være igennem. Det er virkelig noget rigtig mange kan lærer af.
  Jeg kan genkende rigtig meget af det du skriver.
  Da Jeg flyttede ind i lejligheden havde jeg det nøjagtig på samme måde med kontrollen, og at alt skulle gøres på en gang og det hele skulle være perfekt. Efter jeg var til en ler-meditation hos dig satte det en masse tanker igang.
  Jeg er nu blevet bedre til at slippe kontrollen og gøre det hele i et tempo, hvor det er rart at være hjemme i lejligheden, og jeg har også lært at der er ok, at der er rod engang imellem. Det er stadig svært, men jeg har gennem dig, ler-meditationen og dine nyhedsbreve lært rigtig meget. Så du må endelig ikke stoppe med dem! Jeg glæder mig til at læse det næste og høre meget mere om hvad der skal ske 🙂

 2. Karina Bro siger:

  Kære Tharani

  Tusind tak for din smukke ord. Jeg er glad for at du kunne bruge blogindlægget. Det er altid dejligt at få kommentarer på det jeg skriver og laver. Jeg er meget glad for at kunne følge dig i din smukke udvikling. Jeg er også glad for, at du kan lide ler-meditationen 🙂

  Rigtig smuk dag.

  Kærlig hilsen Karina

Skriv et svar