- healer og skaber balance

Tør du give slip?

 

Det turde jeg ikke i mange mange år.

 

Det er som at blive født på ny, når kontrollen slipper taget i mig. Jeg oplever en smuk transformation i disse uger. Samtidig med det er smuk er det også lidt skræmmende.

Jeg er så taknemmelig for, at min viden om de 5 elementer og mit hjem med Bevidst indretning er med til at gøre oplevelsen smuk og ikke lægger mig lammende i sengen med lysten til at ikke at stå op og møde verdenen, fordi jeg ikke kan rumme det, der sker inden i mig og mit liv.

 

Dit og mit, ja alles liv og personlige udvikling er altid i udvikling og forandring.

 

I de her uger arbejder jeg mig igennem frygten og kontrollen og frem til tilliden og tålmodigheden.

Den sidste rest af egoes sure væsen bliver transformeret til ydmyghed og glæde.
Jeg er så taknemmelig for denne proces, og at jeg endelig tør at give slip og bevæge mig ud af min komfortzone. Vise dig hvem jeg er.

Min Lermeditation sørger for, at jeg bevarer roen og min grounding i processen.
Samtidig er det med til, at jeg slipper kontrollen endnu mere. Helt dybt inde i mig.
Forløsningen sker i små ryk og som jeg tror, at nu er der ikke mere tilbage af kontrol, så er der lige lidt mere, der ligger godt gemt og bliver forløst.

 

Er du ikke snart træt af det hele og ønsker at tingene forandrer sig i dit liv?
Kontrollen og den konstruerede verden den skaber passer på dig. Det er dit forsvar til at være til i livet og komme igennem hverdagen.

Det kræver utrolig meget energi af dig for at leve i denne verden, hvor du hele tiden skal være på forkant med det hele for at kunne komme igennem hverdagen.

Det kan hæmme dig til at kommunikere med folk, fordi du har brug for at vide, at folk kan lide dig efter jeres møde. Det har du brug for, fordi at det er svært at elske og rumme dig selv, og har derfor brug for al den anerkendelse du kan få fra de mennesker du møder på din vej gennem livet.

Din verden er sammensat af små perfekte stykker, der samarbejder. Det skaber igen behovet for, at alt skal være perfekt, fordi det her, er endnu nemmere at kontrollere og leve i den konstruerede verden, hvor du føler dig tryg.

I denne verden bruger du utrolig meget energi og kan derfor ofte føle dig træt og kan ikke overskue hverdagen. Fordi det har du ikke energi og kræfter til.
Du har brug for meget energi for at leve i din trygge kontrol konstruerede perfekte verden, men samtidig dræner det dig utrolig meget for energi.

Så føler du dig udmattet og lammet kan jeg godt forstå det. Jeg har været der og bliver helt forpustet bare af at skrive dette blogindlæg, om det liv som jeg tidligere har levet. Ja levet, jeg lever det ikke længere og har i dag meget mere energi og kærlighed til mig selv.

Jeg har arbejdet mig igennem det ved at bruge rigtig mange skønne behandlere, der kunne hjælpe mig med min personlige udvikling. Men den største støtte er de 5 elementer og Bevidst indretning. Den healende støttende nærende energi, der skabes igennem Bevidst indretning gør, at jeg møder de rigtige behandlere og gør, at mine udfordringer ikke længere er total op og ned ture i total mørke.

 

Sådan bruger jeg de 5 elementer til at slippe kontrollen og ændrer mit liv – du kan også gøre det

Den blå farve og lange bade hjælper dig med at lytte til dig selv og dine behov. Mærke dig selv og komme i kontakt med dine følelser.
Mine følelser har været lukket godt inde, fordi der ikke er plads til dem i den kontrollerende konstruerede verden, som jeg har levet i hele mit liv for at overleve.

Den lyserøde farve hjælper dig med at elske dig selv.
Den farve har ændret mit liv på en smuk og blid måde. I dag elsker jeg den farve.
Hvis du virkelig ikke kan lide lyserød, ja så kan du godt komme i gang med at få den ind i dit liv, for så kan jeg med sikkerhed sige, at du har så meget brug for at få den ind i dit liv. Køb et lyserødt krus og et tørklæde, så er du godt i gang med at få den lyserøde farve ind i dit liv.

Den farve du hader mest har du som oftest aller mest brug for. Dit ego vil ikke have den ind dit liv, fordi den ved, at farven vil være med til at gøre, at egoet ikke længere har den stærke kontrol over dig.
Husk dit ego altid prøver at beskytte dig, den ved bare ikke, at du er i konstant forandring og forvandling og kan derfor ikke følge med og så går den i panik og gør alt for, at du ikke skal komme videre.

Mørkebrun og leret giver dig ro, grounding og får din frygt til at fordufte må magisk og smuk måde.

Træet bruger du til at få mod og styrke til din hverdag og personlige udvikling.
Det får jeg ved at gå ture i hundeskoven sammen med hundene.

Den hvide farve giver dig klarhed og er med til at skabe balance, der er så vigtig i dit hjem. For alle 5 elementer har brug for hinanden til at støtte, nære og heale dig med den smukkeste kraft.

 

 

 

Har du nogen spørgsmål eller har du lyst til at kommentere, så er du altid velkommen til det. Enten på Facebook, her nedenunder eller ved at sende mig en mail på kb@fune.dk

 

Har du fået lyst til også at få støtte fra de 5 elementer og Bevidst indretning til at ændre dit liv? Så er der et meget støttende og healende 8 måneders kursus, der starter den 25. september i år.

Her arbejder du med din personlige udvikling samtidig med, at du får et smukt hjem med Bevidst indretning. Et hjem, der vil støtte og nære dig resten af dit liv, fordi du lærer at skabe balance i de 5 elementer, der netop er det, der giver den nærende og healende støtte i dit liv.

Læs mere om kurset Bevidst indretning her …..

Skriv et svar