- healer og skaber balance

Vandmeditation over 3 gange

Der er ikke noget hold lige nu.

Kl. 18-20 i Nyborg badeland. Max 4 deltagere.

På workshoppen får du en fantastisk indføring i, hvad vandelementet er, og hvordan elementet kan støtte og styrke dig i dit liv og hverdag.
Jeg vil vise dig, hvordan du kan udnytte vandet til at komme i kontakt med dig selv. Det er en helt fantastisk oplevelse at meditere i vandet. Jeg opfandt metoden, da jeg selv havde svært ved at komme i kontakt med mig selv. Jeg kunne ikke rigtig komme i kontakt med mig selv på grund af, at jeg havde lukket ned for mine følelser i så mange år.
Jeg havde meget svært ved at meditere, men en dag i svømmehallen prøvede jeg denne teknik – som jeg meget gerne vil lære dig – og mit liv forandrede sig markant fra den dag af. Det er en fantastisk nænsom måde at komme i kontakt med dig selv på, men utrolig kraftfuld.

Pris 400 kr. inklusiv indgang.
Jeg har sat prisen ud fra, at det er i Nyborg og ikke i Odense. Jeg har taget højde for, at du kan have nogle rejseudgifter oven i. Hvis der kommer Vandmeditation i Odense vil det blive til en højere pris. Lige nu har jeg ikke tænkt mig at have hold i Odense på grund af plads mangel og åbningstider i svømmehallerne.